MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 22º

El Temps Darrera previsió

La remodelació de l'estadi Joan Samarra, després dels Jocs dels Petits Estats del 2021

www.andorradifusio.ad

La remodelació de l'estadi Joan Samarra d'Andorra la Vella haurà d'esperar que passin els Jocs dels Petits Estats del 2021. Conxita Marsol recorda que, tot i que el guanyador del concurs d'idees es podria conèixer aviat, no hi haurà temps suficient per tenir l'obra enllestida abans de l'esdeveniment. Diu, però, que es faran millores puntuals, sobretot a la pista d'atletisme. L'obra que confia que estarà del tot acabada és la de la piscina dels Serradells.

El pressupost del 2020 preveurà una partida econòmica per a la remodelació de l'estadi comunal, però serà petita. I és que, malgrat que el concurs d'idees es podria resoldre ben aviat, l'envergadura dels treballs que s'hi han de fer ha fet decidir el Comú a esperar per executar l'obra fins a després de la celebració a Andorra dels Jocs dels Petits Estats del 2021. La cònsol major ja ha tramès aquesta decisió al patronat dels jocs.

Diu que esperarà la resolució del concurs per poder calcular exactament la durada dels treballs. Marsol és conscient de les necessitats dels Jocs, sobretot per a les proves d'atletisme, però creu que fer primer la inversió a la pista per després fer els treballs no era viable.

Sí que es faran millores puntuals al tartan de la pista, per a la qual cosa ja s'han assessorat amb un tècnic de la federació catalana. La cònsol diu que ara tots els esforços estan centrats en els Serradells i en la reconstrucció de la piscina, que creu que estarà a punt per acollir les proves dels Jocs.

Informa: Anna Pifarré
Imatges: Anna Ginestà-Arxiu RTVA
Locució: Joel Romero

3.234.143.26