MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 16º

El Temps Darrera previsió

Els restauradors alerten que hauran de tancar si les restriccions es mantenen

www.andorradifusio.ad

Per copsar quina és la situació de la restauració davant la pròrroga de les restriccions sanitàries, hem sortit al carrer i hem parlat amb un sector que diu estar al límit i que avisa que si la situació segueix així, hi haurà molts establiments que hauran d'abaixar la persiana.

Des del restaurant L'Aigüeta han comentat que "els primers vuit els hem aguantat, ara hem de veure si els pròxims vuit també els aguantarem". Però creuen que la situació és "molt complicada" i que altres establiments no podran continuar.

En aquesta línia a la pastisseria La Lyonesa també ha afirmat que "anem fent, però no sé fins quan". A tall d'exemple ha explicat que "si abans fèiem 800 euros, ara són 300 i hem de pagar lloguer, sous, seguretat social, llum i telèfon".

Al bar Juventus les restriccions han suposat un 40% de caixa pel que fa al servei de barra i cafeteria, han assegurat. A més, afegeixen que "cada dia hem de posar diners perquè no arribes a fer caixa per cobrir despeses" i afirmen que "si hi hagués un altre mes, hauré de tancar".

Des del bar Turístic, el seu propietari destaca que si "aquest mes no ens toca cobrar als propietaris, doncs no cobrarem", però indica que "haurem de pagar el que s'ha de pagar: despeses, distribuidors...".

Amb tot, assegura que "arribarà el moment que no serà sostenible".


Informa: Òscar Serrano
Imatges: Sergi Linares

Informació relacionada

3.89.87.12