MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

10º / 24º

El Temps Darrera previsió

Els resultats dels informes tècnics per al projecte de Prada de Moles, abans de final de mes

www.andorradifusio.ad

A final d'aquest mes se sabran els resultats dels informes tècnics sobre l'estadi de Prada de Moles. Ho ha avançat la cònsol major d'Encamp al programa Línia Directa de Ràdio Nacional on també ha explicat que la darrera reunió amb Gerard Piqué va ser fa dues setmanes.

Segons la cònsol, la relació entre el futbolista i el comú és bona i ara s'està a l'espera dels informes tècnics i d'assessors externs per adjudicar el concurs per reformar Prada de Moles. Espera tenir-los el 30 de juny i que d'aquí a dues temporades el recinte sigui ja la casa del Futbol Club Andorra.

"El millor encaix el volem tots, tant el comú com el FC Andorra. És un projecte, com ja vam avançar, que canviarà la parròquia en positiu i suposarà una reactivació i posicionament em l'àmbit esportiu."

Laura Mas, cònsol major d'Encamp

Pel que fa a l'abocador del Maià, la cònsol té clar que serà un espai amb capacitat per a molts anys, però ara cal concretar on deixar les tones de terra quan l'abocador tanca pel mal temps.

"No té sentit obrir un abocador per parròquia quan ja n'hi ha un que té capacitat suficient i durant molts anys. Per tant, l'únic que s'ha de fer és -en el marc d'una taula que es formarà d'aquí poc- tancar un o dos centres de transició per l'hivern on es podrà abocar runa durant aquests mesos i, un cop reobri el Maià, les terres s'hi poden tornar a traslladar".

El comú d'Encamp ha fixat un preu de 4,20 euros la tona

Mas també ha recordat que és previst iniciar la construcció de 190 pisos a preu assequible al costat de l'hotel Rosaleda entre final d'any i començament del que ve. També que és previst conèixer les condicions de la concessió de SAETDE a l'octubre.

Sobre el Parc de l'Ossa, els terminis d'execució de 21 mesos i el cost final es mantenen com era previst.

Informa: Jordi Lorente-Judith Sáez