MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 26º

El Temps Darrera previsió

RTVA arrenca nova temporada amb un primer repte: la retransmissió en directe de la visita de Macron

www.andorradifusio.ad

RTVA estrena la nova temporada i ho fa seguint amb l'aposta per la informació i el servei públic. La demostració la tindrem aquest mateix divendres amb la retransmissió en directe de la visita del copríncep francès Emmanuel Macron, que es concentrarà tota en un sol dia, passant per totes les parròquies i acabant amb un discurs a la plaça del Poble.

Ser present a tots els esdeveniments públics és una de les vocacions de Ràdio i Televisió d'Andorra i aquest any comencem temporada amb una de les cites més esperades: la visita del Copríncep francès.

Es faran connexions en directe a totes les parròquies, el Consell General i la plaça del Poble, des de l'inici de la visita, i tindrem convidats a plató per comentar tots els detalls.El director d'RTVA, Xavi Mujal, defensa l'aposta per la informació, el servei públic i l'interès general, així com la resta de continguts que es produeixen a la casa.

Els informatius són un dels puntals però també hi ha altres continguts. Seguirà "El dia E" amb Joan López i Cesc Sanjuan, els dilluns, "La Rèplica", amb Gemma Rial, els dijous i "La Rotonda", amb Rosa Alberch, els divendres, sempre després de l'edició migdia de l'informatiu. A partir de l'octubre començarà un nou espai de cuina amb gent del país, "Amb dos fogons".

Seguirem també amb la filosofia del "Memòries d'Arxiu" recordant el que va ser notícia cada dia a partir de l'1 de gener.

El web andorradifusio.ad és un altre dels canals de la casa que se seguiran potenciant ja que s'ha convertit en una de les primeres fonts d'informació. I així ho demostren les xifres d'aquest estiu: l'agost es van superar les 280.000 visites amb motiu de l'esllavissada a la CG1. "Vam ser el primer mitjà que va informar", destaca Mujal, qui també posa en relleu que el web "és cada dia més present entre la ciutadania, que el consulta directament quan vol saber què passa, i el consum així ho indica".

La retransmissions esportives tampoc hi faltaran. Seguirem el MoraBanc Andorra a la lliga Endesa, i aquest mateix dilluns a la semifinal de la lliga Catalana. També es faran les retransmissions de la selecció andorrana de futbol i la de rugbi.

Ràdio Nacional seguirà dedicant els seus esforços al pes informatiu a través de les diferents edicions de l'Andorra Actualitat i als programes com "l'Ara i Aquí", "Becaris" i el despertador "Bon dia, que hi ha algú?".

Informa: Ester Pons
Imatges: Anna Ginestà
Locució: Joan A. Sarmiento