MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

16º / 27º

El Temps Darrera previsió

Una sala per a activitats esportives i un centre per a la gent gran a l'edifici Perecaus de Canillo

www.andorradifusio.ad

Canillo habilitarà una sala polivalent per a activitats esportives i un centre per a la gent gran a la segona planta de l´edifici Perecaus. El consell de comú sabut d´aquest diumenge va aprovar un suplement de crèdit per fer possible aquesta obra, que podria costar uns 290.000 euros.

El centre per a la gent gran tindrà capacitat per a una vintena de persones i podria entrar en funcionament a l´abril.

Des de la comissió de Social i Cultura van detectar la necessitat de disposar d´un espai com aquest. La consellera Rosa Maria Mandicó indica que l'objectiu "són sobretot les persones que estan soles". Amb aquest espai "tindran la possibilitat d'estar amb altres persones en conviència i mantenir al màxim la seva autonomia".

Línia elèctrica d'alta tensió

Canillo també ha aprovat cedir l´ús d´uns terrenys comunals al Govern perquè FEDA pugui construir una línia elèctrica d´alta tensió de 110.000 quilowatts. El cònsol menor, David Palmitjavila, detalla que s'eliminarà la línia actual i la nova passarà per sobre de la cota 2.000, enllaçant les estacions transformadores i repartidores de Grau Roig, Ransol i Encamp. D'aquesta manera s'evita"l'impacte visual sobre els edificis".

El comú de Canillo ha tancat el segon trimestre de l´any amb un superàvit de 2,2 milions, havent complert ja ambgairebé el 50% de les inversions previstes. El conseller de Finances, Marc Casal, va voler remarcar que els ingressos per foc i lloc han crescut un 25%.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Anna Ginestà