MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 13º

El Temps Darrera previsió

Salut i Turisme es reuneixen amb representants del sector turístic per analitzar procediments relacionats amb la pandèmia

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, i la se

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, i la secretària d’Estat de Salut, Helena Mas, s’han reunit aquest dimarts amb els representants del sector turístic per analitzar els procediments que han de facilitar el retorn a clients de diversos països, en especial els que necessiten acreditar una prova diagnòstica negativa abans d’entrar al seu estat d’origen.

En aquest sentit, la secretària d’Estat de Salut ha informat al sector dels diferents stoplabs disponibles per a realitzar-se proves: el central, a la Plaça de Braus, el del Prat Gran d’Escaldes-Engordany i el que s’ubica al Centre Esportiu del Pas de la casa. A més també els han recordat que algunes farmàcies i laboratoris privats ofereixen la possibilitat de realitzar les diferents proves diagnòstiques i emetre els certificats corresponents.

Finalment, el ministre i la secretària d’Estat han recollit la proposta feta pel sector per poder realitzar aquest tipus de proves als centres mèdics de les estacions i així ampliar els punts de realització de proves i facilitar-ne l’accés. 

A la reunió d’aquest matí hi han participat responsables de les tres associacions d’allotjaments turístics –Unió Hotelera, Autèntics Hotels i Associació d'Empreses d'Allotjament Turístic–, així com l’Associació d’Agències de Viatges, Ski Andorra i totes les estacions d’esquí i Andorra Turisme.

Informa: Redacció
Imatge: arxiu