MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Sam Bosque recuperarà l'Encamp de principi del segle XX a la plaça Sant Miquel

www.andorradifusio.ad

Cada vegada són més les parròquies i particulars que s'apunten a tenir un mural de l'artista Samantha Bosque. L'últim, a Encamp, per recuperar un dels espais més emblemàtics del poble.

Porta una setmana treballant en la façana de Cas Viliella i espera acabar a mitjan setembre amb l´objectiu d´incorporar un record de principi del segle XX en una de les places més emblemàtiques de la parròquia i on comença el nucli antic.

Per fer el mural es faran servir més de cent litres de pintura per cobrir els 21 metres d´altura i 400 metres quadrats que fa la façana.

Fa uns mesos que Sam Bosque treballa enfilada a una bastida. Després d´Andorra la Vella, ha deixat la seva firma en altres parròquies amb obres murals com la que cobreix una de les façanes de l´hotel Roc Blanc on la ficció es confon amb la realitat. Parròquies amunt, a Canillo, enfilat en un edifici del carrer central hi trobem un escalador i nens jugant en un parc com a testimoni de les activitats que es fan més enllà de la temporada d´hivern.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Sergi Linares / Jordi Seabra

3.95.139.100