MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 31º

El Temps Darrera previsió

SDP demana autocrítica a Ordenament Territorial pel "fracàs" de l'heliport i The Cloud

www.andorradifusio.ad

Socialdemocràcia i Progrés ha demanat autocrítica al ministre d'Ordenament Territorial perquè els seus projectes principals, The Cloud i l'heliport, no han tirat endavant i l'estació d'autobusos va tenir molts problemes. També vol impulsar pisos socials.

SDP afirma que des que el Govern de DA va tenir la idea de fer un heliport i hi ha hagut una despesa d'almenys 1 milió d'euros en estudis. I tot, afegeix, perquè no es faci. Diu que no és l'únic exemple.

El membre del comitè nacional de la formació, David Pérez, critica que "el ministre Torres va de fracàs en fracàs: primer amb l'estació d'autobusos, després amb l'edifici The Cloud i ara amb l'heliport". Alerta que "això té un cost directe sobre els diners dels contribuents" i troba a faltar "una autocrítica important del ministre".

D'altra banda, el conseller general Víctor Naudi està d'acord amb la proposta del raonador del ciutadà que hi hagi més pisos socials. Creu que "els comuns i el Govern han de facilitar exempcions i rebaixes, però qui hauria d'impulsar-ho són els professionals: gestores mixtes, públic privat com es fa arreu".

També ha afirmat que fa temps que parlen de la necessitat de potenciar habitatges socials.

Informa: Pere Moliné
Imatge: Rubén Calvo

Informació relacionada

34.239.149.34