MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 14º

El Temps Darrera previsió

SDP reitera que la taxa als pisos buits no solucionarà el problema dels lloguers

www.andorradifusio.ad

Víctor Naudi, conseller general de Socialdemocràcia i Progrés, ha reiterat que la taxa als pisos buits no solucionarà el problema de l'habitatge i ha criticat que el Govern no hagi actuat abans per a solucionar aquesta qüestió. També valora favorablement que es mantingui la marca Grandvalira.

En una entrevista al programa 'Ara i aquí' de Ràdio Nacional, Víctor Naudi ha assegurat que la problemàtica de l'habitatge s'ha fet més greu perquè l'executiu de DA no ha actuat prou per a evitar-la i ha afegit que la taxa als pisos buits no serà una bona idea.

En la seva opinió s'han de buscar mesures que afavoreixen propietaris i llogaters. Argumenta que "amb mesures coercitives, poques promotores decidiran fer pisos de lloguer, perquè com més entrebancs tens, pitjor". Ha afegit que fa dos anys que va alertar sobre aquesta problemàtica "i no s'ha actuat".

També ha valorat positivament que es mantingui la marca Grandvalira, ja que aporta més seguretat "per captar nous mercats".

Finalment, ha afegit que l'acord amb Europa i la despenalització de l'avortament seran dos dels temes estrella de la propera campanya electoral.

Opina que avortament i coprincipat són compatibles segons la interpretació que es faci del dret a la vida, "que inclou el de les mares". Opina que DA "ha amagat el cap sota l'ala refusant un debat que cal resoldre" perquè "ha tancat la porta al diàleg i ara serà més difícil", ha assegurat.

Entrevista completa al conseller d'SDP al grup mixt, Víctor Naudi, a l'Ara i Aquí:Informa: Pere Moliné
Imatges: Albert Refart