MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

-1º /

El Temps Darrera previsió

El Servei de traumatologia i cirurgia ortopèdica es reforça amb l'objectiu d'esdevenir un referent i evitar l'èxode dels malalts

www.andorradifusio.ad

El Servei de traumatologia i cirurgia ortopèdica de l'hospital es renova amb set unitats d'especialització i disset professionals sanitaris. Tot, per recuperar la confiança dels pacients i evitar l'èxode dels malalts cap a hospitals estangers. 

Importar i adaptar els serveis especialitzats de traumatologia dels principals centres hospitalaris de Barcelona a Andorra. Aquest és l'objectiu que es va proposar el SAAS fa dos anys i que ara veu la llum amb set unitats especialitzades en les diferents parts del cos. Maluc i genoll, espatlla i colze, mà i canell, columna o traumàtics en són algunes.

Per tractar totes aquestes malalties, el SAAS ha contractat nou metges que, amb els que ja hi havia, formen un grup de disset professionals.

A més de les noves divisions d'especialització, el cap de servei, el doctor David Roca, ha avançat que s'augmentarà la cartera de serveis, es renovaran els aparells utilitzats als tractaments i es desenvoluparà un estudi relacionat amb les teràpies regeneratives.

L'objectiu de tot plegat, segons ha apuntat el doctor Roca, és ser referents en traumatologia i evitar que els pacients marxin a tractar-se a Barcelona o a França.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Kevin Ribeiro

3.216.79.60