MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 16º

El Temps Darrera previsió

Serveis sociosanitaris a domicili, un centre caní i la personalització de vehicles, projectes guanyadors del taller d'emprenedors

www.andorradifusio.ad

Aquest dijous Andbank ha lliurat els premis a les tres millors presentacions dels projectes que han participat en el taller d'emprenedors d'enguany.

Entre les tres propostes guanyadores hi ha la de Benjamí Pardo, que ha impulsat una empresa de serveis sociosanitaris a domicili no només centrats en les persones grans sinó en totes les edats.

Cristina Pitart, que és educadora canina i vol obrir un centre caní on els propietaris de gossos aprenguin, més enllà d'educar al seu gos, a divertir-se amb els seus animals de companyia.

Finalment, la de José Antonio Comba, que vol exportar a Andorra la moda del 'car wrapping', en creixement als Estats Units. El seu projecte, explica, consisteix en canviar els colors dels vehicles mitjançant el vinil, un sistema més econòmic que la pintura tradicional i que permet dissenys personalitzats.

El director de Gamma Management, Pere Montes de Oca, empresa que s'encarrega de les tutories del Taller d'Emprenedors, ha destacat la qualitat de tots els projectes. S'hi van presentar una quinzena.

Aquesta tarda és la presentació oficial dels plans d'empresa de cadascun dels participants al taller.

Informa: Hèctor Romance
Imatge: Jordi Seabra

3.233.215.231