MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Ski Andorra demanarà al Govern que es permeti esquiar als turistes espanyols que es puguin desplaçar al Principat

www.andorradifusio.ad

Ski Andorra demanarà al Govern que els turistes espanyols de comunitats autònomes en què es permet la mobilitat puguin esquiar al Principat. Una proposta que des de les estacions creuen que permetrà millorar la complicada situació econòmica d'una temporada atípica i que és previst que es tracti demà en una reunió amb l'executiu.

Ski Andorra vol que els forfets s'obrin més enllà dels residents i demanarà que es permeti l'accés a pistes a turistes espanyols de comunitats sense restriccions de mobilitat que puguin desplaçar-se a Andorra. No seria el cas de Catalunya, on només hi ha l'assimilació amb l'Alt Urgell, però sí d'altres autonomies.

La idea inicial és que es mantinguin obertes les pistes que ja estan en funcionament tot i que des d'alguna estació ja s'està treballant per activar més serveis si la mesura tira endavant.

L'objectiu és poder sumar clients en una temporada completament atípica i amb una gran davallada d'ingressos.

Cal recordar que tot i que no hi ha restriccions estrictes de mobilitat amb França, el Govern va decidir que no es podia admetre esquiadors francesos per solidaritat amb el país veí, que manté les pistes tancades.

De moment no s'ha entrat a valorar quin seria el preu del forfet si es permetés aquesta obertura en les limitacions per al sector de la neu. La petició es tractarà aquest djous en la reunió prevista entre Ski Andorra i el Govern.

Informa: Redacció
Imatges: Arxiu RTVA

 

3.230.143.40