MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 22º

El Temps Darrera previsió

Suïssa amplia les restriccions d'entrada per la Covid i no descarta obligar els ciutadans andorrans a guardar quarantena en determinats casos

El Govern suís prohibirà a partir de dissabte 8 d&#

El Govern suís prohibirà a partir de dissabte 8 d'agost l'entrada de ciutadans procedents de fora de l'espai Schengen, davant l'increment de casos de coronavirus.

Aquesta mesura no afectarà, però, una vintena de nacions com ara Uruguai, Austràlia i el Japó. Andorra també queda al marge de les limitacions de les noves mesures preventives, tot i que el govern helvètic ha puntualitzat que en determinades situacions podrien obligar els visitants d'aquests països a guardar una quarantena.

L'augment de la llista de països considerats de risc per part de Suïssa s'aplicarà poc després d'exigir deu dies de quarantena a totes les persones procedents d'Espanya. La mesura, però, exclou els viatgers procedents de les Illes Canàries o Balears, on les xifres de nous casos de la Covid-19 han estat inferiors que a la resta del territori espanyol. La quarantena obligatòria afectarà també els ciutadans de nacionalitat suïssa.

Informa: Redacció

3.234.143.26