MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

El taller "Música i creativitat" permet als alumnes de l'Escola de Meritxell descobrir emocions i sentiments

www.andorradifusio.ad

Després de Nadal, s'ha reprès el projecte “Música i creativitat”. Al centre cultural de Sant Julià de Lòria diversos alumnes de l'Escola de Meritxell han participat en un taller per despertar emocions i sentiments.

Alguns dels alumnes de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell han participat en el taller de música a càrrec de diferents professionals del projecte social de l'ONCA.

Una sessió amb l’objectiu de portar les arts escèniques a diferents col·lectius. La professora del programa social, Mònica Vega, destaca que són "persones que normalment no poden assistir a un concert o gaudir de la música com altres" i per això, "nosaltres els hi portem i ho fem molt més divertit". "Està clar que és una activitat molt bona, tant per a ells com per a nosaltres".

Per als alumnes el taller els permet descobrir sentiments i emocions, el que qualsevol persona busca tenir en algun moment del dia. Els professionals els ajuden a aconseguir-ho, a través de diverses tècniques. Vega explica com porten "instruments, mocadors i cintes i ells ens van dient per on volen anar".

El taller s’emmarca en el projecte social de l’ONCA que un any més busca propostes en l’àmbit de la música, el teatre o la dansa amb l’objectiu de fer un treball conjunt, participatiu, inclusiu i creatiu amb els alumnes.

Informa: Silvia Callís
Imatge: Guillem Casal

3.227.240.143