MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Els tallers de pneumàtics viuen una temporada atípica de canvi de rodes davant la falta de clients francesos i espanyols

www.andorradifusio.ad

Els tallers de pneumàtics alerten que aquesta temporada de canvi de rodes resulta atípica per la manca de clients francesos i espanyols. Apunten que la feina ha estat molt més repartida al llarg dels dies i que no s'han vist les llargues cues que es formaven els altres anys.

Neguit entre els tallers de pneumàtics davant una temporada de canvi de rodes d'hivern poc convencional per l'absència de clients francesos i espanyols, que resulten un gruix important del negoci en aquesta època.

Una època marcada per la Covid que ha provocat que els clients s'avancin a fer el canvi al setembre i octubre i no es concentrin en les primeres setmanes de novembre.

Des de Pneumàtics Sam, Jordi Guiu, explica que la primera onada de canvis, que va començar al setembre, "va ser tranquil·la, encara que van passar bastants cotxes". Pel que fa a la segona onada, al novembre, ha remarcat que "ha estat més tranquil·la del que és habitual".

Més enllà de la situació sanitària, els tallers apunten que el principal problema d'aquesta temporada és que els residents estan molt castigats econòmicament i allarguen el canvi de rodes per evitar gastar més diners.

Des de Pneumàtics Km 0, Jesús Vilacha, ha destacat que "s'està notant força", ja que "sols són els clients del país, i el client de classe mitjana o baixa encara no ha vingut pel tema de les suspensions temporals".

Lamenten, però, que s'allargui tant la vida del pneumàtic que pot arribar a ser perillós per a la circulació. Malgrat això, creuen que amb la propera nevada hi haurà un nou episodi de canvi massiu.

Informa: Joel Romero / Òscar Serrano
Imatges: Desirée Sala

Informació relacionada

54.236.58.220