MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 20º

El Temps Darrera previsió

Trini Marín sobre els pactes a les comunals: "Si em pogués tornar a presentar aniria sola segur"

www.andorradifusio.ad

La cònsol major d'Escaldes-Engordany s'ha reafirmat en el rebuig a una llista conjunta amb Liberals en les eleccions comunals. Trini Marín també ha dit que no sap si donaria suport a Antoni Martí si encapçalés una llista pròpia.

La cònsol major escaldenca, Trini Marín, ha fet un balanç positiu del mandat i creu que l'electorat ha avalat el seu projecte diversos cops. Afirma que ella no es veu pactant amb un projecte tan diferent com el dels liberals. Recentment, els liberals van assegurar que veien bé la possibilitat de reeditar el pacte amb Demòcrates que ja tenen a nivell nacional en les eleccions comunals, fet que Marín rebutja. "Si em pogués tornar a presentar aniria sola segur", ha manifestat.

Trini Marín també ha dit que encara no s'ha decidit qui encapçalarà la llista demòcrata a les comunals d'Escaldes-Engordany ja que ella no s'hi pot tornar a presentar. No sap si serà Antoni Martí i, de fet, no s'ha plantejat què faria en el cas que l'excap de Govern impulsés una plataforma per presentar-se a les comunals, una possibilitat sobre la qual s'ha especulat a la parròquia. Opina que "va ser un bon cònsol" però reivindica que ella ha "treballat molt dur i molt fort, i ningú m'ha ajudat". Sí que dona les gràcies als seus equips durant aquests dos mandats.

A més, ha explicat que li van oferir ser la candidata demòcrata a la territorial d'Escaldes-Engordany i va rebutjar-ho perquè volia acabar el mandat.

Ha assegurat que al gener tornarà a la seva feina a la CASS i que no se li ha ofert cap càrrec des del Govern.

Informa: Pere Moline
Imatges: Albert Refart
Locució: Joan A. Sarmiento