MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

16º / 30º

El Temps Darrera previsió

Trini Marín seguirà sense donar suport als opositors de l'heliport fins que no disposi de més informes

www.andorradifusio.ad

La plataforma contra l'heliport a Tresoles no ha aconseguit el suport de la cònsol major d'Escaldes-Engordany en la reunió d'aquesta tarda. Trini Marín manté que no es mullaran a favor o en contra del projecte fins que no disposin de més informes complementaris que ja han demanat al Govern.

La cònsol major d'Escaldes-Engordany demanarà la setmana que ve al cap de Govern que s'acceleri la redacció dels informes complementaris que han sol·licitat per aconseguir més informació tècnica que els permeti decidir si donen suport o no a l'heliport projectat a Tresoles. El comú encara està analitzant els informes que el Govern ja els va facilitar la setmana passada però els consideren insuficients. Mentrestant, tot i comprendre les inquietuds dels veïns, assegura que no pot posicionar-s'hi ni a favor ni en contra. "Ni em derivo al 'sí' ni al 'no'. Els informes diran i ho veurem, aquesta és la posició del comú", insisteix.

Els opositors a l'heliport han sortit de la reunió decebuts i pensen que la resposta de la cònsol és la mateixa que fa un any. "No està al costat de la plataforma, en tot cas. Potser està al costat de la part de la ciutadania que estigui a favor d'aquest heliport, no ho sé", explica el portaveu, Alfons Miralles.

La plataforma espera continuar sumant adhesions a la seva causa en la reunió de poble que celebrarà dimarts al Comú d'Escaldes-Engordany.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Jordi Seabra

Informació relacionada