MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

La Trobada Empresarial del Pirineu se centrarà en les noves tecnologies i la sostenibilitat

www.andorradifusio.ad

La Trobada Empresarial del Pirineu celebrarà la trentena edició el 6 i 7 de juny enfocada en els objectius de futur per al món de l'empresa, amb les noves tecnologies i l'agenda 2030 com a punts principals. El calendari postelectoral ha fet que encara s'hagi de confirmar la representació del Govern

La Seu d'Urgell tornarà a ser un interessant fòrum de debat per al sector de l'empresa, amb conferències i taules rodones que abordaran temes de futur, com l'automatització, la internacionalització, o el desenvolupament sostenible.

Amb veus autoritzades com l'exdirectora de Google America Olga San Jacinto o l'exgovernador del Banc d'Espanya Luis María Linde, i polítics com el president de la Generalitat, Quim Torra. També hi haurà un membre del govern espanyol, que s'ha de confirmar. I es compta, tot i que falta confirmarció, amb un representant del nou executiu andorrà. El calendari postelectoral encara no ho ha permés tancar.

Per a aquesta edició també hi ha novetats, com una taula destinada a les start-ups perquè tots els tipus d'empresa tinguin presència i per potenciar l'empresariat jove, ha dit Vicenç Voltes, president de la Trobada Empresarial.

L'economia de la Unió Europea també tindrà espai a la trobada. El conseller executiu de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, ha parlat de les negociacions amb Europa i en la línia del que expressava dimecres el director general de MoraBanc, Lluís Alsina, espera que amb el nou Govern el sector pugui tenir informació.

S'espera que a la trobada no hi falti un actiu empresariat del Principat. Les previsions són mantenir els 600 inscrits que hi ha hagut les darreres edicions. En trenta anys la trobada ha tingut més de 10.000 inscrits i 500 ponents.

Informa: David Domingo
Imatges: Guillem Casal

18.210.24.208