MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Turisme d'Encamp promociona al Travel Market de Sant Sebastià la seva oferta turística

El departament de Turisme d'Encamp ha participat aquest dimec

El departament de Turisme d'Encamp ha participat aquest dimecres en el Travel Market de Sant Sebastià per presentar l'oferta turística a les agències de viatges participants en l'esdeveniment, de la zona de Sant Sebastià i província, i els mitjans de comunicació especialitzats.

Durant el dia s'han mantingut al voltant d'una cinquantena de contactes promocionals directes amb agències i turoperadors per tal d'explicar els recursos turístics existents a la parròquia, així com les principals activitats programades enguany a nivell d'interès per als visitants, especialment en l'àmbit esportiu.

En la mateixa línia, conseller de Turisme, Nino Marot, ha destacat que entre les accions de promoció que tenen planificades "hi ha un col·lectiu prioritari que és el turisme esportiu i familiar, al qual és possible arribar amb accions promocionals com aquesta". El departament de Turisme d'Encamp, que participa en diferents workshops especialitzats durant l'any per promocionar turísticament la parròquia, és la primera vegada que ha acudit a l'esdeveniment organitzat per l'Associació corporativa d'agències de viatge especialitzada a Sant Sebastià.

Informa: Agència ANA
Foto: Comú d'Encamp

34.239.150.22