MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Ubach defensa la urgència de polítiques contra el racisme i destaca la cohesió social d'Andorra en el Consell de Drets Humans de l'ONU

La urgència d'implementar polítiques per combat

La "urgència d'implementar polítiques per combatre el racisme i la discriminació" és el que ha defensat Maria Ubach en la 46a sessió del Consell de Drets Humans (CDH). La ministra d'Afers Exteriors ha defensat la "cohesió social" d'Andorra en aquest aspecte, "potenciada per la integració social que proporciona el sistema educatiu del país".

Ubach ho ha dit, segons ha explicat el Govern mitjançant un comunicat, en la sessió telemàtica del Segment d'Alt Nivell del Consell de Drets Humans, l'àrea de les Nacions Unides per garantir la protecció dels drets humans. La reunió commemora el 20è aniversari de la Declaració i del Pla d'acció de Durban i analitza els efectes negatius de la pandèmia de la Covid-19 en aquesta matèria.

Per a la titular d'Exteriors, la pandèmia ha tingut conseqüències en la implementació de l'Agenda 2030 i ha suposat un augment de les desigualtats. En aquest sentit, ha destacat els esforços d'Andorra per continuar assegurant "el dret a l'educació i per pal·liar les desigualtats causades al país per la pandèmia a tots els nivells".

Informa: Redacció
Foto: SFG

3.235.11.178