MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

17º / 33º

El Temps Darrera previsió

UL qualifica d'irresponsable i improvisat el crèdit de 4,7 milions que ha aprovat la majoria comunal a Sant Julià

www.andorradifusio.ad

Unió Laurediana ha criticat contundentment el projecte de crèdit extraordinari de 4,7 milions d´euros que ha aprovat la majoria del comú de Sant Julià en sessió de consell. Ho considera improvisat i irresponsable. La majoria ho veu necessari i imprescindible.

El comú de Sant Julià, finalment, ha aprovat un crèdit extraordinari de prop de 5 milions, el que representa un 40% del pressupost del 2018.

El comú ha defensat la mesura per l'entrada de més d'un milió d'euros en concepte de transferències del Govern i per la necessitat de construir un pàrquing a Fontaneda, que costaria uns 3 milions. També es volen destinar 400.000 euros a un estudi de viabilitat d´una tirolina a Naturlàndia.  El cònsol major, Josep Miquel Vila, creu que s'ha d'estimular els privats. Argumenta "que el projecte l'havia de liderar el comú i si se'l creuen i funciona, hi entraran els privats, però és difícil que entrin sense projecte".

El conseller d'UL Joan Albert Farré creu que el comú actua de manera improvisada i irresponsable, tot i que veu alguns projectes necessaris. "Això no vol dir que es pugui fer sense els pressupostos i sense saber com es gastaran aquests diners i en quina mesura".

La corporació també ha decidit que aviat pujaran l'IPC als empleats.

Informa: Pere Moliné
Imatge: Sergi Linares

Informació relacionada