MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Últim dia pels 4.091 espanyols residents a votar a les eleccions generals d'Espanya

www.andorradifusio.ad

La participació a les eleccions generals espanyoles d'aquest diumenge ha augmentat respecte les anteriors. La tendència a l'alça també s'ha notat entre els residents espanyols que han demanat el vot rogat i que de dimecres fins aquest matí han pogut votar al consulat. Ho han fet un 17% del total. Al 2016 van ser només el 13%.

La participació en les eleccions generals a Espanya ha augmentat, com era d'esperar. Pel que fa a Andorra, dels 23.176 residents espanyols, 4.091 van sol·licitar el vot rogat, xifra que representa un 17,60% del total i que supera el 13% dels que van votar a les anteriors eleccions generals espanyoles del 2016.

Des d'aquest dimecres han votat més de 3.200 persones a l'ambaixada espanyola. Aquest diumenge era l'últim dia per votar i s'ha produït un degoteig constat durant tot el matí. No hi ha hagut incidències remarcables, excepte alguns oblits habituals que s'han pogut solucionar.

A les 14.30h ha finalitzat el període per poder dipositar el vot i ja s'han enviat els vots a Espanya, on s'ajuntaran amb la resta de vots de residents a l'exterior, que es recompten al final del procés.

Informa: Sergi Expósito
Imatge: Vicente Bellot

3.235.11.178