MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 13º

El Temps Darrera previsió

L'última pacient de la Covid-19 ingressada a l'hospital rep l'alta

www.andorradifusio.ad

Bones notícies pel que fa a les dades sanitàries. Aquest divendres hi ha hagut la darrera alta hospitalària d'un malalt de la Covid-19.

Es tracta de una resident de la Salita que ha abandonat aquest matí el centre hospitalari, segons ha confirmat el SAAS, que assenyala que es mantenen les mesures de seguretat per evitar rebrots.

De les 855 infeccions des de l'inici de la pandèmia, només queden 4 casos actius. 52 persones han mort i 799 han superat el virus.

Entre els professionals de la salut encara hi ha dos malalts. El SAAS considera aquest col·lectiu, amb la gent gran, és un dels grups de risc. Se'ls considera poblacions sentinella que es sotmeten a cribratges per localitzar rebrots. De fet els darrers infectats de la Salita es van localitzar en un control d'aquesta mena.

De la mateixa manera la setmana passada en les proves TMA que es van fer en centres educatius es va identificar una alumna de 4t d'ESO de l'institut espanyol María Moliner que va resultar ser positiva de la Covid-19. Immediatament va ser aïllada i es va fer un estudi epidemiològic del seu entorn. Va ser l'únic cas detectat en els cribratges a les escoles.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge cedida: SAAS

Informació relacionada

3.239.51.78