MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 16º

El Temps Darrera previsió

Vallnord-Pal Arinsal, primera estació en renunciar a una obertura general

www.andorradifusio.ad

Vallnord Pal-Arinsal renuncia a una obertura general aquesta temporada. Encara que es normalitzi la mobilitat dels turistes, Arinsal i el coll de la Botella es mantindran tancats per a la pràctica de l'esquí alpí. Per contra, el camp de neu garanteix l'obertura actual per al que resta de campanya.

Decisió ferma de Vallnord Pal-Arinsal. El camp de neu renuncia a una obertura general aquesta temporada pel que fa a l'esquí alpí.

Això vol dir que els remuntadors dels sectors d'Arinsal i del coll de la Botella-Setúria no obriran aquesta temporada passi el que passi amb la mobilitat dels turistes.

Per contra el domini garanteix l'obertura actual tota la campanya, fins al pla de la Cot entre setmana, i fins al pic del Cubil, amb el 70% del sector de Pal, els caps de setmana.

Vallnord Pal-Arinsal només deixa la porta oberta a allargar l'obertura del cap de setmana a tota la setmana si augmenta la presència de visitants.

La resta de sectors, coll de la Botella i Arinsal, romandran oberts per a la pràctica de l'esquí de muntanya i raquetes.

Les pistes i els circuits per a aquestes disciplines estaran disponibles de 7 del matí a 10 de la nit. Pel que fa a l'esquí alpí al sector de Pal el forfet es mantindrà a un preu de 20 euros.

Informa: Cesc Sanjuan

3.238.7.202