MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 20º

El Temps Darrera previsió

Vila insisteix a concloure els informes tècnics malgrat el no de FEDA al ràfting

www.andorradifusio.ad

El cònsol major de Sant Julià insisteix que encara queden estudis pendents sobre el ràfting. Ho diu l'endemà que el director general de FEDA en descartés la viabilitat per la manca d'aigua.

Davant la resposta contundent d'Albert Moles, Josep Miquel Vila ha assenyalat que tècnics estan estudiant encara quines activitats es poden fer al riu i en quines condicions i que un cop estiguin elaborats els informes serà el moment d'asseure's amb el Govern i amb FEDA.

"No sabia que el senyor Moles (en referència al director de FEDA) era tècnic en activitats aquàtiques", ha respost el cònsol insistint en què les anàlisis del ràfting no han conclós encara.

Vila també ha incidit que cal finalitzar la neteja del riu abans de fer res.

El cònsol vol evitar la polèmica amb Govern i ha agraït la seva "bona col·laboració" perquè es pogués fer l'activitat del ràfting a la festa major.

Crítiques de Desperta Laurèdia

Vila no ha volgut respondre les crítiques de Desperta Laurèdia, que ha denunciat l'elevat cost que ha tingut el projecte.  El portaveu, Cerni Cairat, denuncia haver vit "el resultat un cop s'ha executat tota la despesa". "El comú ha tirat endavant malgrat les veus responsables que li deien que no es dués a terme". Xifra el pressupost total en "800.000 euros" i opina que "si realment queda com una activitat de festa major anecdòtica, podem afirmar que ha estat la més cara de la història".

Cerni Cairat ha assenyalat que el ràfting ha caigut pel seu propi pes, malgrat la insistència del comú. També ha recordat que fa temps que estava en dubte la viabilitat del projecte, des que els comuns d'Escaldes-Engordany i Andorra la Vella van retirar-lo.

Informa: Sergi Cano-Laura Massegú
Imatges: Anna Romagosa-Sergi Linares

Informació relacionada