MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 22º

El Temps Darrera previsió

Vilarrubla, sorpresa per les crítiques del SEP, amb qui diu que parla molt sovint

www.andorradifusio.ad

La ministra d'Educació s'ha declarat sorpresa del dur comunicat del SEP d'ahir acusant-la de manca de diàleg. Assegura que els ha informat constantment de les decisions que s'han pres. 

Ester Vilarrubla assegura que ha mantingut un contacte permanent amb els centres, el professorat, el SEP i el conjunt de la comunitat educativa per informar-los de les decisions que s'han anat prenent en el transcurs de l'emergència sanitària.

Per això s'ha declarat sorpresa de la contundència del comunicat d'ahir del SEP acusant-la de manca de diàleg. Diu que fins i tot la secretària general del sindicat li havia agraït aquesta informació constant.

Un grup de professionals del sector ha emès també un comunicat desmarcant-se de les crítiques del SEP, que creuen molt desafortunades.

S'hi ha referit al Consell en la sessió de control al Govern, en resposta a una pregunta del grup socialdemòcrata sobre la suspensió de les proves POB. Precisament els socialdemòcrates, han retret a Vilarrubla que hagués adoptat la decisió de manera unilateral. 

La ministra ha defensat la suspensió de les POB i ha avançat que s'ha aprovat un decret perquè els alumnes de formació professional que estaven pendents de fer pràctiques a empreses puguin començar a fer-les de manera immediata en les que ja hagin recuperat l'activitat.

També ha informat que el servei de guarda d'infants no té manca d'espai ni de col·laboradores educatives, però que s'està preparat per si augmentés la demanda a partir de dilluns que ve. Ha afegit que no es plantegen ampliar-ne l'horari ni oferir el servei de menjador.

Informa: Gerard Gort

34.204.176.125