MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 26º

El Temps Darrera previsió

Una vintena de voluntaris de la Creu Roja busca suport per a l'organització als carrers

www.andorradifusio.ad

Una vintena de voluntaris de la Creu Roja participen des de dijous en una campanya per donar a conèixer l'entitat i aconseguir nous socis. Les moltes accions que han dut a terme durant la crisi sanitària els ha donat més visibilitat que mai, però no és fàcil obtenir una resposta positiva. Ho hem pogut constatar acompanyant un grup de voluntaris en la seva jornada.

Es troben a la plaça de la Rotonda i es distribueixen en petits grups per començar una nova jornada. Tenen com a missió informar de les accions que du a terme la Creu Roja Andorrana i aconseguir nous socis. Aquest és el quart dia des que va arrencar la campanya i, com la resta, hi dedicaran de manera desinteressada entre 8 i 10 hores. Voluntàries com Verónica Gimena, Sílvia Garrofé o Emma Suárez expliquen la importància de la Creu Roja als qui les volen escoltar.

Es troben respostes de tota mena. Moltes persones acceleren el pas o els contesten amb un "no" abans que es puguin explicar, però també hi ha molta gent que valora la seva tasca i està disposada a col·laborar en la mesura de la seva disponibilitat.

Els voluntaris de la Creu Roja continuaran fent d'ambaixadors de l'entitat durant tota la jornada, a les avingudes Meritxell i Carlemany. La crisi sanitària els ha fet més visibles i també més imprescindibles que mai.

Informa: Joan López
Imatges: Txema Galilea

34.200.222.93