MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 26º

El Temps Darrera previsió

La xarxa viària recupera la normalitat

www.andorradifusio.ad

La normalitat ha tornat a la xarxa viària després del caos de dimecres i aquest dijous al matí no s'han registrat retencions ni incidències rellevants. La policia ha continuat multant els vehicles que no duien equipaments. A la capital els agents de circulació van sancionar dimecres un bus i sis turismes per no portar equipaments.

L'endemà del col·lapse circulatori la xarxa viària ha recuperat la normalitat i ja no s'han registrat retencions ni incidències rellevants. Hi ha ajudat que molts ciutadans, en previsió de problemes, han avançat la sortida de casa, assegura el director de Mobilitat, Jaume Bonell.

Afegeix que "hi ha hagut pluges a cotes baixes i a nevat sobretot a partir de 1.400 metres", a excepció d'una estona en què la neu ha tornar a aparèixer a totes les cotes. En aquest sentit diu que "no hi ha hagut més problemes que els propis d'un dia de pluja".

Del col·lapse de dimecres i després que el Govern admetés certa descoordinació en l'operatiu, Bonell assegura que n'extreuen lliçons per donar una resposta millor en temporals futurs "i intentar que no es repeteixi".

Treta de neu i controls a les carreteres

Aquest dijous els comuns han continuat treballant en la treta de neu i posant a disposició dels ciutadans sal perquè col·laborin en la neteja de les voreres.

En el cas d'Andorra la Vella, el cònsol menor David Astrié, remarca que es van mobilitzar 70 efectius amb prioritat a les escoles i obrint camins a les voreres. També es van apujar les barreres als aparcaments.

La policia ha mantingut aquest dijous controls a la carretera i ha continuat multant els vehicles que no duien equipaments, que no es podran quantificar fins d'aquí a uns dies.

Per la seva part els agents de circulació d'Andorra la Vella van sancionar ahir un bus amb 500 euros i sis turismes amb 180 euros cadascun per no portar-ne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Treta de neu a la ctra de la Rabassa.

Una publicación compartida de COEX (@coex_andorra) el

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Treta de neu de les voreres CG2.

Una publicación compartida de COEX (@coex_andorra) el

Informa: Gerard Gort
Imatge: Anna Ginestà

Informació relacionada

3.219.167.194