MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

16º / 24º

El Temps Darrera previsió

Això ja no va a missa

Això ja no va a missa: La "A" ràdio

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

La "A" ràdio

La "A" ràdio

Primera visita aquesta temporada del Joan Saurí, (vindrà aproximadament una vegada al mes) per parlar de ràdio. Ell és el president de la Unió de Radioaficionats d'Andorra. Avui no pot començar millor:Què és la ràdio?

La "A" ràdio

La "A" ràdio

El Joan Saurí en parla de radioaficionats, del concurs mundial, de la URA i de la seva`presència a la Fira d'Andorra. Un món apassionant el que anem descobrint cada mes.

La "A" ràdio

La "A" ràdio

Tercera visita de la temporada del Joan Saurí. La darrera visita ens va deixar clar qui eren els radioaficionats, avui sabrem què fan? com ho fan? i sobretot a on ho fan? .....tot aixó entre d'altres coses.

La "A" ràdio

La "A" ràdio

El Joan Saurí ens parla de com "treballa" un radioaficionat. Després de tres programes en que hem conegut el material i tot el que cal per començar a emetre,avui ja sabrem com es mouen.

La "A" ràdio

La "A" ràdio

El Joan Saurí ens visita per 5ena vegada aquesta temporada. Avui en la seva companyia descobrim quins reptes s'han posat per aquest any que tot just comença. Parlem de contactes, d'amistat, d'antenes, de concursos i de moltes més coses d'un col.lectiu que mai no para de fer coses.

La "A" ràdio

La "A" ràdio

El Joan Saurí ha batejat l'espai d'avui "Servei i Hobby".Descobrirem moltes més coses de l'apassionant món dels radioaficionats en el capítol set.

La "A" ràdio

La "A" ràdio

Nova visita del Joan Saurí. Avui sabrem com els hi va anar les jornades especials dedicades als 25 anys de la constitució i finalment descobrim moltes coses sobre la propagació.

La "A" ràdio:World Amateur Radio Day

La "A" ràdio:World Amateur Radio Day

El Joan Saurí avança la seva visita al programa per parlar especialment del World Amateur Radio Day que se celebra demà dia 18 a tot el món.A part, més curiositats sobre radioaficionats i evidentment més personatges històrics.

La "A" ràdio: Em rebs?

La "A" ràdio: Em rebs?

Ens visita per desena vegada aquest any el Joan Saurí. Descobrim més coses del món dels radioaficionats i ho enfoquem concretament en les antenes, els ordinadors i els mòdems.

La A ràdio: Hip Hip URA

La A ràdio: Hip Hip URA

El Joan Saurí escombra cap a casa i ens convida a visitar els locals de la URA (Unió de Radioaficionats Andorrans).

La A radio: 73 cordials

La A radio: 73 cordials

Darrera visita de la temporada del Joan Saurí. Amb ell fem un repàs de coses que ha anat explicant al llarg d'onze programes i ho tanca amb un homenatge a tota la gent que ha fet possible que els radioaficionats tinguin la presència que tenen a dia d'avui.

La arràdio: Per molts anys!

La arràdio: Per molts anys!

Ens visita un antic col.laborador del programa, el Joan Saurí. El president dels radioaficionats andorrans. Avui, 18 d'abril, és el dia mundial del radioficionat i ho volem celebrar amb ell.