MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

17º / 35º

El Temps Darrera previsió

Això ja no va a missa

Això ja no va a missa: Programes complets

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

Això ja no va a missa 28 de maig del 2019

Això ja no va a missa 28 de maig del 2019

Avui obrim la missa amb gent que intenta fer l'agost de totes les maneres possibles. En el "Tocats i Sonats" parlarem dels Rolling Stones que finalment han tornat els crèdits de la canço "Bitter Sweet Symphony" als The Verve. Ens visiten el Xavi Fernández, el Jordi Fernández i el Pep Ramos. Amb ells tres parlem de teatre, de tecnologia i finalment de cuina.

Això ja no va a missa 29 de maig del 2019

Això ja no va a missa 29 de maig del 2019

Avui obrim la missa amb un "Englishman in Germany", la clara demostració de que no tots els camins porten a Roma. En el "Tocats i Sonats" dediquem uns minuts al nou trebal de Duff McKagan que veurà la llum divendres. Ens visita el Josep Maria Ubach amb el tercer i últim capítol dedicat al festival de jazz de Marciac i tanquem a Llorts amb la cuina del Pep Ramos.

Això ja no va a missa 30 de maig del 2019

Això ja no va a missa 30 de maig del 2019

Avui obrim la missa amb una polèmica amb Ladi Di com a protagonista, ha passat als EEUU. Com tots els dijous, fem un avançament de les estrenes del cinema previstes per demà. Ens visita el Jaume Tomàs que ha fet un canvi de plans i ens parlarà avui de la trajectòria i les anècdotes del recentment desaparegut Niki Lauda. En el tram final, la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

Això ja no va a missa 31 de maig del 2019

Això ja no va a missa 31 de maig del 2019

Avui obrim la missa amb un bany curiós. Més que el bany, el lloc escollit fer prendre'l. En el "Tocats i Sonats" descobrim el nou tema de Bruce Springsteen "Tucson Train" i ens visita el Miqui Ripoll per celebrar el "Dia Mundial Sense Tabac". Ho tanquem amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

Això ja no va a missa 03 de juny del 2019

Això ja no va a missa 03 de juny del 2019

Avui obrim la missa amb una enganyifa bastant curiosa i que ha acabat malament per la ruqueria més gran del món. En el "Tocats i Sonats" descobrirem com encara l'estiu la cantant Rita Ora. Ens visiten el Josep Maria Cucalón el Jordi Olcina i el Pep Ramos. Amb ells parlem d'actualitat, de bàsquet i de cuina respectivament.

Això ja no va a missa 04 de juny del 2019

Això ja no va a missa 04 de juny del 2019

Avui obrim la missa tot recuprant l'anglès perdut des de la final de Champions de Madrid. En el "Tocats i Sonats" parlem de Bob Dylan que torna a ser notícias. El dia 7 per la seva música i el dia 12 perquè Netflix estrenarà un documental sobre ell i dirigit per Martin Scorsese. Ens visiten el Xavi Fernández i l'Oriol Vilella per parlar de teatre i de música respectivament i ho tanquem tot plegat amb la cuina del Pep Ramos.

Això ja no va a missa 05 de juny del 2019

Això ja no va a missa 05 de juny del 2019

Avui obrim la missa amb aigua de colors. En el "Tocats i Sonats" comentem el nou documental dedicat a qui va ser el vocalista dels INXS Michael Hutchence.Ens visita el Josep Maria Ubach amb una proposta molt interessant i allunyada aquesta setmana del món del jazz. Ho tanquem tot plegat amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

Això ja no va a missa 11de juny del 2019

Això ja no va a missa 11de juny del 2019

Avui obrim la missa amb un incident força curiós en un avió. Algú va confondre la porta d'emergència amb la del lavabo. En el "Tocats i Sonats" parlem del patrimoni de Johnny Hallyday i del documental que tindrà a l'agost el desaparegut saxofonista de la E Street band Clarence Clemons. Ens visiten el Xavi Fernandéz, el Joan Rovira, el Pep Ramos i el Xavi Albert per parlar de teatre, de robòtica, de cuins i de música respectivament.

Això ja no va a missa 12 de juny del 2019

Això ja no va a missa 12 de juny del 2019

Avui obrim la missa amb un divertit tiquet de bar. En el "Tocats i Sonats" parlem de l'intent d'extorsió que han patit els Radiohead. Ens visita el Josep Maria Ubach amb el contrabaix de Ron Carter a sota del braç i tanquem amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

Això ja no va a missa 13 de juny del 2019

Això ja no va a missa 13 de juny del 2019

Avui obrim la missa amb l'excusa més estúpida de la història d'un detingut i davant la policia de Florida. Com tots els dijous en l'espai "Flims i penyícul.les" us comentem les estrenes previstes per a la jornada de demà. Ens visita el Jaume Tomàs per parlar-nos en detall d'un fenòmen anomenat Nick Kyrgios, que a part de liar-la dia sí, i dia també a estones lliures juga a tennis. Ho tanquem amb la cuina del Pep Ramos.

Això ja no va a missa 14 de juny del 2019

Això ja no va a missa 14 de juny del 2019

Avui obrim la missa amb un accident de ciclisme amb positiu inclòs...positiu d'alcohol!! En el "Tocats i Sonats" escoltem el més nou dels Pixies i també de Bruce Springsteen. En visita el Miqui Ripoll per parlar de la poca paciència que tenim a l'hora d'esperar i tanquem la barraca amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

Això ja no va a missa 17 de juny del 2019

Això ja no va a missa 17 de juny del 2019

Avui obrim la missa amb gent que se sent bé a la presó. En el "Tocats i Sonats" us presentem el més nou de Taylor Swift que tindrà nou àlbum a l'agost. Ens visiten el Josep Maria Cucalón, el Jordi Fernández i el Pep Ramos. Amb ells parlem respectivament d'actualitat, de bàsquet i de cuina. Per tancar el programa, el Xavi Albert ens explica, història de les cançons.

Això ja no va a missa 18 de juny del 2019

Això ja no va a missa 18 de juny del 2019

Avui obrim la missa amb la presentació de les patates fregides més cares del món. En el "Tocats i Sonats" descobrim el nou material de Manu Chao. Ens visiten el Xavi Fernández, l'Oriol Vilella i el Pep Ramos per parlarde teatre, de música i de cuina respectivament. Especial atenció la que pararem a la secció de l'Oriol, dedicada ni més ni menys que al gran Neil Young.

Això ja no va a missa 19 de juny del 2019

Això ja no va a missa 19 de juny del 2019

Avui obrim la missa parlant de rècords de temperatura. En el "Tocats i Sonats" us comfirmem els canvis d'escenari dels concerts de Billie Eilish a Barcelona i a Madrid. Ens visita el Josep Maria Ubach per parlar del gran John Mayall. (Actuarà a Barcelona al Setembre). Els minuts finals els compartim emb el nostre cuiner de capçalera i amb el Xavi Albert que ens explica història de les cançons.

Això ja no va a missa 20 de juny del 2019

Això ja no va a missa 20 de juny del 2019

Avui obrim la missa amb una subhasta de pel.lícula. Precisament de pel.lícules en parlarem també en l'espai que dediquem a les estrenes previstes pel divendres. Ens visita el Jaume Tomàs per parlar de la cara "B" de l'esport. Avui parlarem de la curiosa relació dels esportistes amb les xarxes socials. Tanquem la paradeta amb la cuina del Pep Ramos des de l'Era d'en Jaume de Llorts.

Això ja no va a missa 21 de juny del 2019

Això ja no va a missa 21 de juny del 2019

Avui obrim la missa amb la posada a la venda de l'anomentat "iot dels pobres". En el "Tocats i Sonats" us explicarem que Iggy Pop ja té la seva pròpia marca de cafè. Ens visita el Miqui Ripoll per parlar (musicalment) de la festa de Sant Joan. Ho tanquem tot plegat amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

Això ja no va a missa 25 de juny del 2019

Això ja no va a missa 25 de juny del 2019

Avui obrim la missa amb una divertida història protagonitzada per la Guàrdia Civil de Galícia. En el "Tocats i Sonats" us comentem quatre coses del concert que els mítics "The Wailers" faran a Madrid el dia 31 de juliol. Ens visiten el Xavi Fernández per parlar de teatre, també el Joan Rovira i el Jordi Fernández que ho faran de robots, el Pep Ramos ens prepara el dinar i ho rematem amb la història de les cançons del Xavi Albert.

Això ja no va a missa 26 de juny del 2019

Això ja no va a missa 26 de juny del 2019

Avui obrim la missa amb un tema publicitari que no us farà massa gràcia. (El menjar no sempre és el que ens ensenyen!).En el "Tocats i Sonats" parlarem de les grans pèrdues que va provocar l'incendi dels estudis Universal l'any 2008. Ens visita el Josep Maria Ubach amb un tercer i darrer capítol sobre el que podreu veure al festival de jazz de Marciac i tanquem la paradeta amb la cuina del pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert, avui amb els Stones com a protagonistes.

Això ja no va a missa 27 de juny del 2019

Això ja no va a missa 27 de juny del 2019

Avui obrim la missa amb la història del cargol més emprenyador del món. Com tots els dijous, en l'espai "Flims i Penyícul.les" us comentem quines estrenes hi ha previstes per demà. Ens visita el Jaume Tomàs amb la història de Mino Raiola a sota del braç i tanquem amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

Això ja no va a missa 28 de juny del 2019

Això ja no va a missa 28 de juny del 2019

Avui obrim la missa amb un polèmic torneig de golf que s'ha de celebrar a Anglaterra el mes d'agost. En el "Tocats i Sonats" us avancem una subhasta amb material del raper 2pac Shakur que ha de sortir a subhasta el dia 1 de juliol. Ens visita un acalorat Miqui Ripoll i tanquem amb la cuina del Pep Ramos.