MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Andjazz

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo

Andjazz amb Josep Maria Ubach: Rubén Blades

Andjazz amb Josep Maria Ubach: Rubén Blades

Amb el Josep Maria Ubach marxem cap a Panamà. Allí hi trobem un cantant, músic, actor, advocat, polític i activista anomenat Rubén Blades. Una excel.lent proposta d'un dels membres més destacats de la discogràfica "Fania" i que va formar (i de fet forma) part del "boom" de la salsa. Més de vint discos, incomptables col.laboracions i tretze premis Grammy a la motxilla contemplen la seva trajectòria.

And-Jazz amb J.Maria Ubach: "Barney and Tete"

And-Jazz amb J.Maria Ubach: "Barney and Tete"

El Josep Maria Ubach ens acosta l'estrena d'un disc únic i irrepetible. Ens situa al festival de jazz de Grenoble l'any 1988 gràcies a la discogràfica "Elemental Music". El saxofonista Barney Wilen i el pianista Tete Montoliu es coneixien de lluny. La idea de reunir-los va ser del director del festival Jacques Panisset i el resultat és un disc descomunal. Dos monstres del jazz al costat del baixista Riccardo del Fra i del baterista Aaron Scott. Afineu l'orella!!!

54.236.58.220