MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Andorra bonica

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo

Andorra bonica amb el Toni de Ransol: La transhumància

Andorra bonica amb el Toni de Ransol: La transhumància

Amb el Toni González parlem de la transhumància. Els ramats es mouen a la recerca de pastures i evidentment això canvia segons l'època de l'any. O sigui que a l'estiu es busca pastures a la muntanya i a l'hivern a la plana. Aquesta activitat que va ser molt important a casa nostra anys enrere, va viure un moment d'impàs i ara, es reactiva tot i que lluny del moviment d'altres èpoques.

Andorra bonica amb el Toni de Ransol: Aliments en 3D

Andorra bonica amb el Toni de Ransol: Aliments en 3D

El Toni de Ransol ens parla d'un tema...surrealista! A Singapur han començat a treballar en els aliments en 3D. El menjar del futur estarà "cuinat" per una impressora. El nostre col.laborador hi veu una sortida econòmica important per a Andorra quan el tema arribi a Europa.

54.236.58.220