MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 19º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: De viatge

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

Buscant un lloc diferent

Buscant un lloc diferent

A l'espai 'De viatge', amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, una nova moda que s'obre camí. Viatges per fer la petició de ma en llocs emblemàtics.

100% pure New Zeland

100% pure New Zeland

Amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, i el Teix Mas, parlem avui de Nova Zelanda. El Teix va fer durant el 2018 un viatge de dos mesos pel país oceànic que té com a lema oficial '100% puresa'

El paradís no és a prop

El paradís no és a prop

No és un paradís, no, és el que ve després. Avui, a la sèrie de destins turístics habituals de viatges de noces, l'Imma Codina, de Viatges Pyrénées, ens parla de la Polinèsia francesa. Ens ha ajudat el Miguel Da Costa, product manager de Air Tahiti Nui.

Viví Argentina

Viví Argentina

Avui hem marxat radiofònicament cap a l'Argentina amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées. Ens ha ajuda un nacional d'aquest fantàstic país sudamericà que treballa a Andorra, l'Otto Zani. Viví Argentina és el lema del servei oficial de turisme del país.

La màgia dels paisatges de Noruega

La màgia dels paisatges de Noruega

La Imma Codina, de Viatges Pyrénées, ens proposa avui una visita a Noruega. Si cliqueu a l'enllaç podreu accedir a la pàgina oficial de turisme del país, que destaca el lema "Powered by Nature". https://www.visitnorway.es/

De viatge

De viatge

La Montse Grau, amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrenéees, ens parlen avui d'Islàndia. Ens ajuda el Pedro Collado, de Travel.Land.

El Sant Valentí viatger

El Sant Valentí viatger

L'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, ha proposat avui destinacions adients per un dia com el d'avui, Sant Valentí.

Magical Kenya

Magical Kenya

L'Imma Codina ens ha proposat avui parlar de Kenya en l'espai 'De viatge', amb Viatges Pyrénées. Hem pogut conversar una estona amb el Tony Marugán, el màxim responsable de Kobo Safaris.

Les santes escapades

Les santes escapades

Tenim ja ben a prop la Setmana Santa i l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, ens ha proposat avui destinacions molt adients per aquestes dates.

Viatges totalment a mida

Viatges totalment a mida

Des de Viatges Pyrénées, el Cristian Capella ens ha suggerit parlar de "viatges d'autor o viatges a mida" pels Estats Units, el Canadà o on vulguem, a partir de les propostes d'una companyia especialitzada 'Red Lands and Whales'. N'hem parlat amb un dels seus responsables, el German Zapata.

El Costa Fortuna, a Tarragona

El Costa Fortuna, a Tarragona

Avui hem parlat de Costa Cuceros a l'espai 'De viatge'. Amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, compartirem conversa amb el Xavi Vicente, de la companyia de creuers I éws que elñ Costa Fortuna, des del mes de maig, serà al port de Tarragona.

Ciao, bella

Ciao, bella

A l'espai de Viatges Pyrénées, la seva directora, l'Imma Codina, ha compartit amb tots les sensacions d'un viatge recent a la capital italiana, la fantàstica Roma.

La Xina dels contrastos

La Xina dels contrastos

A l'espai de Viatges Pyrénées, amb la seva directora, l'Imma Codina, avui hem parlat de la Xina. Durant l'espai, l'Imma ha comentat situacions al voltant de la petició i gestió dels visats.

Shhhhhhhhhhhhhhhha.......

Shhhhhhhhhhhhhhhha.......

Avui, amb l'Imma Codina, de Viatges Pyrénées, parlem del SHA Wellness Clinic. Ens ha ajudat l'Alejandro Bataller, vicepresident de vendes i màrqueting del centre. 

Viatges temàtics

Viatges temàtics

Avui, un espai 'De viatge' diferent. El Cristian Capella ens ha parla avui de Frikitrip, una agencia singular de viatges temàtics.

Fira d'estiu de Viatges Pyrénées

Fira d'estiu de Viatges Pyrénées

El Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, ens ha visitat avui amb el Christian Aguilera, de Travelplan. Hem fet un avançament del que serà una fantàstica fira de viatges d'estiu dijous vinent amb moltíssimes propostes.

La Fira d'estiu de Viatges Pyrénées

La Fira d'estiu de Viatges Pyrénées

Una secció 'De viatge', diferent. Molts convidats, al costat de la directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, representants de les companyies presents aquesta tarda a la Fira de l'estiu, a l'espai del Bufet El Grill, a la tercera planta, de 17 a 21h. Ens han visitat Miquel Agell (Politours), Christian Aguilera (Travelplan), Manel Fenoy ( TRANSRUTAS) i Salvador Pinilla (Avoris- Barceló Hotels & Resorts). A la Fira també hi participarà Julio Morán (Baraka Club de Viatges), 

De cap de setmana

De cap de setmana

El Cristian Capella ens ha comentat avui allò que en l'argot de les agències es diu 'weekend plans'. Destinacions des d'Andorra que són interessants per un cap de setmana.