MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 15º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: De viatge

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

Viatges totalment a mida

Viatges totalment a mida

Des de Viatges Pyrénées, el Cristian Capella ens ha suggerit parlar de "viatges d'autor o viatges a mida" pels Estats Units, el Canadà o on vulguem, a partir de les propostes d'una companyia especialitzada 'Red Lands and Whales'. N'hem parlat amb un dels seus responsables, el German Zapata.

El Costa Fortuna, a Tarragona

El Costa Fortuna, a Tarragona

Avui hem parlat de Costa Cuceros a l'espai 'De viatge'. Amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, compartirem conversa amb el Xavi Vicente, de la companyia de creuers I éws que elñ Costa Fortuna, des del mes de maig, serà al port de Tarragona.

Ciao, bella

Ciao, bella

A l'espai de Viatges Pyrénées, la seva directora, l'Imma Codina, ha compartit amb tots les sensacions d'un viatge recent a la capital italiana, la fantàstica Roma.

La Xina dels contrastos

La Xina dels contrastos

A l'espai de Viatges Pyrénées, amb la seva directora, l'Imma Codina, avui hem parlat de la Xina. Durant l'espai, l'Imma ha comentat situacions al voltant de la petició i gestió dels visats.

Shhhhhhhhhhhhhhhha.......

Shhhhhhhhhhhhhhhha.......

Avui, amb l'Imma Codina, de Viatges Pyrénées, parlem del SHA Wellness Clinic. Ens ha ajudat l'Alejandro Bataller, vicepresident de vendes i màrqueting del centre. 

Viatges temàtics

Viatges temàtics

Avui, un espai 'De viatge' diferent. El Cristian Capella ens ha parla avui de Frikitrip, una agencia singular de viatges temàtics.

Fira d'estiu de Viatges Pyrénées

Fira d'estiu de Viatges Pyrénées

El Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, ens ha visitat avui amb el Christian Aguilera, de Travelplan. Hem fet un avançament del que serà una fantàstica fira de viatges d'estiu dijous vinent amb moltíssimes propostes.

La Fira d'estiu de Viatges Pyrénées

La Fira d'estiu de Viatges Pyrénées

Una secció 'De viatge', diferent. Molts convidats, al costat de la directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, representants de les companyies presents aquesta tarda a la Fira de l'estiu, a l'espai del Bufet El Grill, a la tercera planta, de 17 a 21h. Ens han visitat Miquel Agell (Politours), Christian Aguilera (Travelplan), Manel Fenoy ( TRANSRUTAS) i Salvador Pinilla (Avoris- Barceló Hotels & Resorts). A la Fira també hi participarà Julio Morán (Baraka Club de Viatges), 

De cap de setmana

De cap de setmana

El Cristian Capella ens ha comentat avui allò que en l'argot de les agències es diu 'weekend plans'. Destinacions des d'Andorra que són interessants per un cap de setmana.

Croàcia, un destí per a tothom

Croàcia, un destí per a tothom

Amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, hem parlat avui de Croàcia com a destinació turística. Un país que permet un perfil molt ampli de visitants. Ens ajuda una convidada especial, la poductora del programa, la Viviana Besolí, que hi va estar l'estiu passat

El paradís del tracte

El paradís del tracte

A l'espai 'De viatge', hem visitat molts cops localitzacions paradisíaques. Però aquest cop h hem fet amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, que ens ha presentat AMResorts, una companyia amb complexes 'top' a Mèxic, el Carib i Centre Amèrica. Ens ha ajudat a conèixer les instal·lacions i la filosofia de la companyia el gerent de vendes per Espanya, Portugal i Andorra, Jorge Díaz Jubera.

La natura, en estat pur

La natura, en estat pur

Amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, hem valorat avui els atractius d'un viatge a les Illes Fèroe. Un destí de natura en el seu estat més pur, i que va admirar, ara fa un any, el Fernando Blanco, que ens ha ajudat a comentar els atractius principals del destí.

La veu de l'experiència

La veu de l'experiència

Com cada final de temporada, l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, ens ha donat bons consells de cara a les vacances, especialment, temes que tenen a veure amb la previsió, documentació, problemes als aeroports, hotels, etc

L'estiu, les destinacions, les vagues i les anul·lacions

L'estiu, les destinacions, les vagues i les anul·lacions

Primer espai 'De viatge'de la temporada, amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées. Avui ens ha parlat dels destins mé demanats durant l'estiu, però també dels problemes que generen a una agència de viatges les vagues i les anul·lacions de vols.

Descobrint Panamà

Descobrint Panamà

Avui hem parlat de Panamà com a destinació turística. Ens han acompanyat a l'estudi l'Imma Codina, i el Manel Sánchez, de Viatges Pyrénées, i ens ha ajudat via telefònica el Cristian Aguilera, de Travelplan, l'operador que proposa aquest 'nou destí', molt conegut ja pels turistes del continent americà, poc encara a Europa.

Un viatge familiar per recordar

Un viatge familiar per recordar

L'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées ens ha parlat avui de les possibilitats de visitar Lapònia. Una regió dividida entre els estats de Noruega, Suècia Finlàndia i Rússia, que és tot un exemple de viatge familiar per recordar, molt vinculat a la natura i, sobretot pels nens, també a les festes de Nadal.

La Fira del creuer de Viatges Pyrénees

La Fira del creuer de Viatges Pyrénees

Ja esten en marxa els 'Crazy Cruises' de Viatges Pyrénées i avui hem d'anar a la Fira del creuer. Festa grossa, doncs, a l'estudi amb representants de Pullmantur Cruises (David Solanellas), Un Mundo de Cruceros (Noelia Saiz), Celebrity Cruises i Azamara Cruises (Artur Pecharroman), Politours (Miquel Agell), Royal Caribbean (Ricard Valdé) i Costa Cruceros (Xavi Vicente).

De creuer, amb Royal Caribbean

De creuer, amb Royal Caribbean

Després de la 'Fira del creuer', avui hem obert els espais dels 'Crazy cruises' amb l'Imma Codina, de Viatges Pyrénées, i Ricard Valdé, de Royal Caribbean International.

De creuer, amb Pullmantur Cruises

De creuer, amb Pullmantur Cruises

Nou capítol dins dels Crazy Cruises de Viatges Pyrénés, amb l'Imma Codina. L'Òscar Rocasalvas ens ha comentat les propostes de Pullmantur Cruises.