MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 15º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: De viatge

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo

Un viatge familiar per recordar

Un viatge familiar per recordar

L'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées ens ha parlat avui de les possibilitats de visitar Lapònia. Una regió dividida entre els estats de Noruega, Suècia Finlàndia i Rússia, que és tot un exemple de viatge familiar per recordar, molt vinculat a la natura i, sobretot pels nens, també a les festes de Nadal.

La Fira del creuer de Viatges Pyrénees

La Fira del creuer de Viatges Pyrénees

Ja esten en marxa els 'Crazy Cruises' de Viatges Pyrénées i avui hem d'anar a la Fira del creuer. Festa grossa, doncs, a l'estudi amb representants de Pullmantur Cruises (David Solanellas), Un Mundo de Cruceros (Noelia Saiz), Celebrity Cruises i Azamara Cruises (Artur Pecharroman), Politours (Miquel Agell), Royal Caribbean (Ricard Valdé) i Costa Cruceros (Xavi Vicente).

De creuer, amb Royal Caribbean

De creuer, amb Royal Caribbean

Després de la 'Fira del creuer', avui hem obert els espais dels 'Crazy cruises' amb l'Imma Codina, de Viatges Pyrénées, i Ricard Valdé, de Royal Caribbean International.

De creuer, amb Pullmantur Cruises

De creuer, amb Pullmantur Cruises

Nou capítol dins dels Crazy Cruises de Viatges Pyrénés, amb l'Imma Codina. L'Òscar Rocasalvas ens ha comentat les propostes de Pullmantur Cruises.

De creuer, amb 'Un mundo de cruceros'

De creuer, amb 'Un mundo de cruceros'

Nou capítol dels 'Crazy Cruises', de Viatges Pyrénées. amb la directora de l'agència, l'Imma Codina i el Leandro Satústegui, Business Developement Manager d''Un Mundo de Cruceros'

Les propostes de Costa cruceros

Les propostes de Costa cruceros

Més Crazy Cruises, amb Viatges Pyrénées. Amb l'Imma Codina hem parlat de les propostes de Costa Cruceros. Ens ha ajudat el delegat comercial de la naviera, el Xavi Vicente.

Les propostes de Politours

Les propostes de Politours

Més Crazy Cruises, amb Viatges Pyrénées. Amb el Manel Sánchez hem parlat de les propostes de Politours. Ens ha ajudat el delegat comercial Miquel Agell.

Res millor que el propi record

Res millor que el propi record

Amb el Manel Sánchez, de Viatges Pyrénées, hem comentat les possibilitats turístiques de Vietnam, a partir del record que té d'un viatge molt recent.

Res millor que el propi record (i 2)

Res millor que el propi record (i 2)

Hem completat el comentari del viatge que fa pocs dies va fer el Manel Sánchez, de Viatges Pyrénées. Vam començar la setmana passada a VIetnam, i avui hem compartit la seva experiència a Cambodja.

"I amsterdam"

"I amsterdam"

Amb el Manel Sánchez, de Viatges Pyrénées, hem marxat avui cap a una ciutat que val molt la pena visitar, Amsterdam.

Una visita fantàstica

Una visita fantàstica

A l'espai 'De viatge', amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, hem parlat avui dels encants d'una gran capital europea, VIena. Una visita fantàstica i ben recent que ha fet la nostra col·laboradora i que hem compartit amb tots.

Un fantàstic catàleg

Un fantàstic catàleg

Hem marxat a visitar món amb l'Imma Codina, de Viatges Pyrénées. Avui, propostes del catàleg per a majors de 55 anys, amb el Manel Fenoy, de Transrutas. Un catàleg i unes propostes de gran qualitat.

Les "altres" Canàries

Les "altres" Canàries

El Manel Sánchez ens ha parlat avui d'atractius que trobem a les Illes Canàries i que no són molt coneguts. Serien com les "altres" Canàries. Podem parlar de l'Observatori de la Palma, l'Islote de lobos, de l'única plantació de café d'Europa, de la platja de Cofete, la cova Tancón, etc...

La porta d'Àsia

La porta d'Àsia

A l'espai 'De viatge', amb la directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, hem iniciat avui una sèrie sobre els destins més demanats per un viatge de noces. En aquest primer capítol, el que es coneix com la porta d'Àsia. Hem parlat de Tailàndia.

Un viatge molt complet

Un viatge molt complet

Dins la sèrie de destins turístics que són més demanats quan a viatge de noces, l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, ens ha parlat avui de la costa oest dels Estats Units. Un clàssic que fa molts anys es triat, sobretot, per la gran quantitat de possibilitats que obre.

Curiositats des de la pròpia experiència

Curiositats des de la pròpia experiència

Un nou espai dedicat als destins de viatges de noces més triats, amb el Manel Sánchez, de Viatges Pyrénées. Avui ens hem centrat en curiositats que el nostre col·laborador ha viscut en 17 anys d'experiència professional i en l'evolució d'aquest mercat.

De viatge cap a Zimbàbue

De viatge cap a Zimbàbue

A l'espai de viatges, la nostra col·laboradora Imma Codina ha vingut acompanyada del Cesar Siankope per parlar-nos d'un destí turístic ben desconegut a dia d'avui. Amb ells hem viatjat fins a Zimbàbue.

De viatge: Perú

De viatge: Perú

El Manel Sánchez de Viatges Pyrénées ens parlar de les atraccions turístiques del Perú.

Un bona època per a la Riviera Maya

Un bona època per a la Riviera Maya

Un cop superat el problema del 'sargazo' la plaga d'algues que havia envaït les platges de la Riviera Maya, és ara un bon moment per visitar aquest fantàstic destí turístic del Carib mexicà. Ho hem comentat amb la directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, i el Christian Aguilera, de Travelplan.

3.94.202.172