MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: De viatge

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo

Un fantàstic catàleg

Un fantàstic catàleg

Hem marxat a visitar món amb l'Imma Codina, de Viatges Pyrénées. Avui, propostes del catàleg per a majors de 55 anys, amb el Manel Fenoy, de Transrutas. Un catàleg i unes propostes de gran qualitat.

Les "altres" Canàries

Les "altres" Canàries

El Manel Sánchez ens ha parlat avui d'atractius que trobem a les Illes Canàries i que no són molt coneguts. Serien com les "altres" Canàries. Podem parlar de l'Observatori de la Palma, l'Islote de lobos, de l'única plantació de café d'Europa, de la platja de Cofete, la cova Tancón, etc...

La porta d'Àsia

La porta d'Àsia

A l'espai 'De viatge', amb la directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, hem iniciat avui una sèrie sobre els destins més demanats per un viatge de noces. En aquest primer capítol, el que es coneix com la porta d'Àsia. Hem parlat de Tailàndia.

Un viatge molt complet

Un viatge molt complet

Dins la sèrie de destins turístics que són més demanats quan a viatge de noces, l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, ens ha parlat avui de la costa oest dels Estats Units. Un clàssic que fa molts anys es triat, sobretot, per la gran quantitat de possibilitats que obre.

Curiositats des de la pròpia experiència

Curiositats des de la pròpia experiència

Un nou espai dedicat als destins de viatges de noces més triats, amb el Manel Sánchez, de Viatges Pyrénées. Avui ens hem centrat en curiositats que el nostre col·laborador ha viscut en 17 anys d'experiència professional i en l'evolució d'aquest mercat.

De viatge cap a Zimbàbue

De viatge cap a Zimbàbue

A l'espai de viatges, la nostra col·laboradora Imma Codina ha vingut acompanyada del Cesar Siankope per parlar-nos d'un destí turístic ben desconegut a dia d'avui. Amb ells hem viatjat fins a Zimbàbue.

De viatge: Perú

De viatge: Perú

El Manel Sánchez de Viatges Pyrénées ens parlar de les atraccions turístiques del Perú.

De viatge: Costa Rica

De viatge: Costa Rica

Avui marxem de viatge fins a Costa Rica. L'Imma Codina de Viatges Pyrénées i el Salvador Pinilla d'Avoris ens acosten cap a una destinació apta per a tota la família i on pots trobar tant relax com activitat.

De viatge: marxem de colònies

De viatge: marxem de colònies

A l'espai de viatges, la nostra col·laboradora Imma Codina junt amb Jaume Ramos, director comercial d'Eix Estels, ens parlen de les vacances de "singles" amb fills i les colònies temàtiques per als nostres nanos.

De viatge: cancel·lacions o anul·lacions

De viatge: cancel·lacions o anul·lacions

Avui l'Imma Codina de Viatges Pyrénées ens explica la situació que afronten des de fa uns dies les agències de viatges davant les prohibicions de viatjar en segons quins països i quines respostes tenen les aerolínies davant la situació.

De viatge: viatge de confinament

De viatge: viatge de confinament

L'Imma Codina de Viatges Pyrénées ha estat acompanyada del Toni Rovira per parlar-nos de les peripècies que va viure el seu client per tornar des de Groenlàndia fins a Andorra després que es decretessin les mesures de confinament provocada per la Covid-19.

De viatge a les Terres de l'Ebre

De viatge a les Terres de l'Ebre

Tornem a marxar de viatge amb Viatges Pyrénées. La Imma Codina ens parla juntament amb el regidor de turisme de l'Ajuntament d'Amposta, Pep Simó, i el regidor de festes i esdeveniments, Ramon Bel, de tot el que podrem conèixer i fer a les Terres de l'Ebre.

De viatge: destinacions de proximitat

De viatge: destinacions de proximitat

Els companys de Viatges Pyrénées ens acosten destinacions on podem passar uns dies de descancs ara que ens acostem a l'aixecament de l'estat d'alarma del país veí del sud. Viatgem per territoris del nord i sud d'Espanya.

Un bona època per a la Riviera Maya

Un bona època per a la Riviera Maya

Un cop superat el problema del 'sargazo' la plaga d'algues que havia envaït les platges de la Riviera Maya, és ara un bon moment per visitar aquest fantàstic destí turístic del Carib mexicà. Ho hem comentat amb la directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, i el Christian Aguilera, de Travelplan.

De viatge: Egipte

De viatge: Egipte

Avui hem marxat de viatge cap a un dels indrets amb més història. Aquest dijous hem volat fins a Egipte amb l'Imma Codina de Viatges Pyrénées i el seu company Ayman Farouk de Saraya Tours.

De viatge amb Imma Codina: marxem cap a Kènia

De viatge amb Imma Codina: marxem cap a Kènia

L’Imma Codina de Viatges Pyrénées junt amb el Toni Marugan de Kobo Safaris ens fan viatjar fins a Kènia on ens endinsem a la sabana més salvatge i coneixem els trets més característics de la tribu dels massais.

3.230.1.126