MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 29º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Donem la nota

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

Donem la nota amb "Egypt Station", de Paul McCartney

Donem la nota amb "Egypt Station", de Paul McCartney

Ha fet 76 anys però continua en plena forma. Sir James Paul McCartney acaba de publicar el seu divuitè àlbum en solitari, "Egypt Station". L'Òscar Royo l'ha fet protagonista avui de l'espai 'Donem la nota'.

Donem la nota amb 'Springsteen on Broadway'

Donem la nota amb 'Springsteen on Broadway'

Avui hem fet el 'Donem la nota' amb "Springsteen on Broadway", un àlbum de Bruce Springsteen, gravat durant la seva estada al Teatre Walter Kerr de Broadway i editat per Columbia records. L'Òscar Royo ens ha presentat el treball que va sortir al mercat el 14 de desembre

Donem la nota amb "Polièdric"

Donem la nota amb "Polièdric"

Després de sis anys sense publicar nou material, els Lax'n'Busto acaben de llançar 'Polièdric'. Avui l'ha analitzat l'Òscar Royo al 'Donem la nota'.

Donem la nota amb "This land"

Donem la nota amb "This land"

L'Òscar Royo ha analitzat el darrer treball de Gary Clark jr, "This land". Els fans han de saber que actuarà el 29 de juny al Festival Jardins de Pedralbes de Barcelona.

Donem la nota amb "My Finest Work Yet"

Donem la nota amb "My Finest Work Yet"

Hem tancat la tercera hora passant pel microscopi de l'Òscar Royo el darrer disc d'Andrew Bird. Porta per títol "My Finest Work Yet" (El meu millor treball fins ara). No sabem si és o no el millor, però bo, ja us diem, ho és i molt

Donem la nota amb "Walking to New Orleans"

Donem la nota amb "Walking to New Orleans"

'Walking to New Orleans. Remembering Chuck Berry and Fats Domino' és el darrer àlbum de George Benson i va sortir al mercat ara fa un mes. Avui l'ha  passa pel turmix l'Oskar Royo al 'Donem la nota".