MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: El celler

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna

L'Escol toca el cel

L'Escol toca el cel

El José Antonio Guillermo ha proposat avui un vi nacional premiat pels 'Maridatges inversos'. L'Escol 2010, de la Borda Sabaté, ha estat distingit com el millor vi d'alçada del món al concurs Cervim 2019 que se celebra cada dos anys a Itàlia. Divendres vinent veurem amb quin plat el marida el Christian Zanchetta.

De festa

De festa

Dies de festa i proposta interessant pels 'Maridatges inversos', del José Antonio Guillermo. Un Roederer Brut Premier al qual li haurà de trobar un plat adient el Christian Zanchetta la setmana vinent.

Maridant amb un vi australià

Maridant amb un vi australià

El sommelier José Antonio Guillermo ha iniciat un nou capítol dels 'Maridatges inversos'. Ha volgut fer un gest amb Austràlia, a causa de la dramàtica situació que viuen amb els incendis i ha proposat un vi d'aquest país. Concretament, un Bin 28 del celler Penfolds. El xef Christian Zanchetta, divendres vinent, suggerirà un plat adient per acompanyar-lo.

Maridatge sudafricà

Maridatge sudafricà

El José Antonio Guillermo ha proposat avui un vi de la varietal Pinotage, exclusiu de Sudàfrica, com a primer i exigent pas del nou 'Maridatge invers'. El Christian Zanchetta haurà de buscar el plat adient i ens l'ensenyarà a fer divendres vinent.

El celler: vins extremenys

El celler: vins extremenys

El sommelier Jose Antonio Guillermo ens proposa un vi extremeny de les bodegues Pago los Balancines anomenat Balancines crianza colecció 2016.
 

El celler: Bodega Albret

El celler: Bodega Albret

El nostre col·laborador José Antonio Guillermo ens fa una proposta vinícola. Avui amb un reserva de la bodega navarresa d'Albret.

El celler: Casta Diva

El celler: Casta Diva

Avui el José Antonio Guillermo ens proposa un vi per acompanyar les postres. Ens presenta un vi d'Alacant, el Casta Diva.

El celler: Endrecem el celler

El celler: Endrecem el celler

El José Antonio Guillermo ens proposa que durant aquests dies endrecem el nostre petit, mitjà o gran celler per posar-hi ordre i donar sortida a aquells vins que s'haurien de consumir.

El celler: vins francesos

El celler: vins francesos

Avui el nostre sommelier José Antonio Guillermo ens proposa un vi elaborat a la zona del Llenguadoc-Rosselló. Avui parlem del Roc des Anges Llum Blanc.

El celler: Carmelo Rodero

El celler: Carmelo Rodero

El nostre sommelier José Antonio Guillermo ens proposa un Ribera del Duero per acompanyar un àpat copiós. Tastem un Carmelo Rodero Crianza.

El celler: vins de postres

El celler: vins de postres

El sommelier José Antonio Guillermo ens proposa un vi dolcet arribat de Màlaga. Avui maridem les postres del nostre xef amb un Molino Real, un moscatell elaborat a Andalusia.