L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.
El José Antonio Guillermo ha proposat avui un vi nacional premiat pels 'Maridatges inversos'. L'Escol 2010, de la Borda Sabaté, ha estat distingit com el millor vi d'alçada del món al concurs Cervim 2019 que se celebra cada dos anys a Itàlia. Divendres vinent veurem amb quin plat el marida el Christian Zanchetta.
Dies de festa i proposta interessant pels 'Maridatges inversos', del José Antonio Guillermo. Un Roederer Brut Premier al qual li haurà de trobar un plat adient el Christian Zanchetta la setmana vinent.
El sommelier José Antonio Guillermo ha iniciat un nou capítol dels 'Maridatges inversos'. Ha volgut fer un gest amb Austràlia, a causa de la dramàtica situació que viuen amb els incendis i ha proposat un vi d'aquest país. Concretament, un Bin 28 del celler Penfolds. El xef Christian Zanchetta, divendres vinent, suggerirà un plat adient per acompanyar-lo.
El José Antonio Guillermo ha proposat avui un vi de la varietal Pinotage, exclusiu de Sudàfrica, com a primer i exigent pas del nou 'Maridatge invers'. El Christian Zanchetta haurà de buscar el plat adient i ens l'ensenyarà a fer divendres vinent.
El José Antonio Guillermo ens proposa que durant aquests dies endrecem el nostre petit, mitjà o gran celler per posar-hi ordre i donar sortida a aquells vins que s'haurien de consumir.
El nostre xef Christian Zanchetta ens ha proposat un plat per fer en família. Avui ens tanquem a la cuina per preparar uns cargols de pollastre acompanyat d'espaghetis tricolors i croqueta líquida.
Avui el nostre sommelier José Antonio Guillermo ens proposa un vi elaborat a la zona del Llenguadoc-Rosselló. Avui parlem del Roc des Anges Llum Blanc.
El sommelier José Antonio Guillermo ens proposa un vi dolcet arribat de Màlaga. Avui maridem les postres del nostre xef amb un Molino Real, un moscatell elaborat a Andalusia.
El nostre sommelier José Antonio Guillermo ens proposa maridar la crema d'espàrrecs del Christian Zanchetta amb un vi blanc, en concret, amb un sauvignon blanc.
La proposta del José Antonio Guillermo d'avui passa per les Rías Baixas. Ens proposa un albariño de Quinta de Couselo per maridar els farcellets de calçot del Christian Zanchetta.
Maridem la darrera recepta del xef Christian Zanchetta amb un bon xampany. Avui la proposta de José Antonio Guillermo és un Bollinger, apte per a qualsevol celebració especial, com ara, la revetlla de Sant Joan.