MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 19º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Esports

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

L'actualitat esportiva, amb el Joan López

L'actualitat esportiva, amb el Joan López

L'èxit organitzatiu de les Finals de la Copa del món d'esquí alpí, l'espectacular resultat d'Irineu Esteve, la prèvia europea del MoraBanc Andorra, el triomf del FC Andorra... Aquests, i molts més temes, han arribat al tram final del programa, amb el Joan López.

L'actualitat esportiva, amb el Joel Romero

L'actualitat esportiva, amb el Joel Romero

Hem acabat el programa amb el Joel Romero i la intensa actualitat esportiva i l'agenda del cap de setmana. Avui, dos partits internacionals a pocs metres de distància, el del MoraBanc Andorra, d'Eurocup, contra l'Alba de Berlín, i el de la selecció de futbol, del preeuropeu, contra Islàndia.

L'actualitat esportiva, amb el Sergi Cano

L'actualitat esportiva, amb el Sergi Cano

Des de la darrera hora de l''Operació Cautxú', fins el més destacat de l'agenda del cap de setmana esportiu, amb el Sergi Cano, en els darrers minuts del programa.

L'actualitat esportiva, amb el Joan López

L'actualitat esportiva, amb el Joan López

Amb el Joan López hem repassat el més destacat del cap de setmana esportiu. L'Òscar Merino ens ha ajudat a valorar les possibilitats d'accès al play-off del conjunt d'Ibon Navarro.