MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 29º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: La cuina del talent

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

Buscant les claus del meu jo interior (i 2)

Buscant les claus del meu jo interior (i 2)

Buscant les claus del meu jo interior. La Núria Prenafeta completa avui el doble capítol sobre la hipnosi després de participar en una formació amb Norma Barretta, una doctora en Psicología per la Universidad de California i deixeble directa de Milton Erickson. Hem parlat de les aplicacions pràctiques de la hipnoteràpia.

Consells per mi, consells pels altres

Consells per mi, consells pels altres

Un estudi de la Harvard Business Review conclou que és més fàcil prendre decisions en nom dels altres, que no pas decidir sobre aspectes que ens afecten en primera persona. N'hem parlat al programa amb la Núria Prenafeta.

 

Propòsits i estratègies

Propòsits i estratègies

L'inici d'any és un moment habitual per fixar objectius i fites personals. Quines estratègies cal implementar per tal d'assolir-los i no deixar el seu compliment a l'atzar? És l'argument del primer espai 'La cuina del talent' de 2019, amb la Núria Prenafeta

La construcció de la història personal

La construcció de la història personal

La Núria Prenafeta ens ha suggwerit avui buscar respostes en el nostre interior, en un nou capítol de 'La cuina del talent'. El que expliquem ens defineix i ens determina. Per això es important crear una historia personal adequada i honesta.

Els nivells de profunditat

Els nivells de profunditat

La Núria Prenafeta ens ha parlat avui dels diferents nivells en què es pot plantejar un procés de coaching, en funció del que es preten aconseguir amb el mateix.

Canviar patrons mentals per assolir canvis d'habits

Canviar patrons mentals per assolir canvis d'habits

La Núria Prenafeta ha explica com hauriem de modificar el nostre 'mindset', es partrons mentals propis i personals, per aconseguir un canvi d'hàbits adient que ens permeti abordar, molt ben assesorats sempre, una estratègia de pèrdua de pes.

Hi ha algún tipus de bellesa en el patiment emocional?

Hi ha algún tipus de bellesa en el patiment emocional?

La Núria Prenafeta ens parla avui d'un tema molt atractiu, la bellesa del patiment emocional. Com podem aprendre d'emocions com la tristesa, la frustració, la soledat, la inseguretat, l'estrès...? Quines conclusions de caire positiu podem treure.

Treballant la felicitat

Treballant la felicitat

A 'La Cuina del talent' d'avui, la Núria Prenafeta ens ha parlat del concepte felicitat i de com es construeix. I és que la felicitat cal treballar-se-la.

Persones i cultura d'empresa

Persones i cultura d'empresa

Adaptar-se a un nou context empresarial (transformacio digital, globalitzacio, venda on line...) implica fer canvis profunds en la manera de funcionar de les organitzacions. Amb tot, les persones són la clau de tot canvi que es vulgui proposar. Ha estat el tema de l'espai 'La cuina del talent', amb la Núria Prenafeta.

La cultura d'empresa (2)

La cultura d'empresa (2)

La Núria Prenafeta ha continuat desenvolupant el tema de les implicacions de la cultura empresarial. Avui centra l'atenció en l’impacte que pot tenir en les relacions entre les persones.

La cultura d'empresa (3)

La cultura d'empresa (3)

A la cita setmanal amb la Núria Prenafeta, a l'espai de 'La cuina del talent', la nostra col·laboradora continua valorant aspectes sobre les implicacions que suposen els canvis que demanda la nova cultura empresarial.

El compromís, un camí de doble via

El compromís, un camí de doble via

Hem tingut una nova cita amb 'La cuina del talent' i la Núria Prenafeta: Avui hem parlat del compromís en l'àmbit laboral i vinculat als canvi en la cultura de l'empresa.

Consciència, atenció i felicitat

Consciència, atenció i felicitat

La Núria Prenafeta ha parlat avui de les tecniques d'activació de la consciencia. De què és la consciencia des d'un punt de vista de la neurociència, i de la relació que té amb l'atenció. Sembla ser que allà on posem l'atenció, segons si és una mirada més o menys amplificada, usem més o menys capacitats de la conciència, i en definitiva, ens pot fer ser més o menys feliços.

Focus i interès

Focus i interès

Els dimarts hi posem una mica de reflexió amb la Núria Prenafeta, la nostra experta en desenvolupament del talent. Focalitzem l’atenció en allo que ens interessa i discriminem allò que no, sense posar-hi atenció. És el punt de partida de la nostra col·laboradora per a l'espai d'avui.

Objectiu: assertivitat

Objectiu: assertivitat

La Núria Prenafeta ha parlat avui sobre la comunicació agressiva a l'espai de 'la cuina del talent'. Allò que és tan fàcil de veure en els altres i costa tant reconèixer com a propi.

Objectius estivals

Objectius estivals

Com ens plantegem l'estiu quan a projectes, objectius...? Sempre fem el mateix? Amb la Núria Prenafeta hem ofert algunes recomanacions per a aprofitar-lo i poder incrementar el benestar personal, a l'últim espai de la temporada de 'La cuina del talent'.