MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: L'esport, K fort

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo

L'esport, K fort! amb Jaume Tomàs: l'èxit de l'esport a Eslovènia

L'esport, K fort! amb Jaume Tomàs: l'èxit de l'esport a Eslovènia

El Jaume ens parla del gran èxit d'un petit país com és Eslovènia. (2 milions d'habitants). Com ho fan? Com treballen l'esport de base? Quines coses fan diferents de la resta per tenir grans estrelles a nivell mundial? Pogacar, Roglic, Dragic, Doncic, Kopitar o Tina Maze. És el resultat d'un país en el qual un 64% de la població practica algun esport regularment.

L'esport k fort! amb Jaume Tomàs: Gambito de dama

L'esport k fort! amb Jaume Tomàs: Gambito de dama

Tres notícies i una sèrie de Netflix han estat els detonants de l'interès del Jaume Tomàs per als escacs. Avui parlem de la minisèrie "Gambito de dama", basada en la novel.la de mateix títol i escrita per Walter Tevis el 1983. Ara, casi 38 anys més tard és un èxit total. Les xifres del Jaume ens ho deixen prou clar.

L'esport que fort amb Jaume Tomàs: Dan Carter

L'esport que fort amb Jaume Tomàs: Dan Carter

El Jaume Tomàs en parla del possiblement "millor" jugador de rugbi de tots els temps. Dan Carter (All Black) ha decidit retirar-se als 38 anys, però val molt la pena conèixer la seva filosofia de vida i els que ens deixa a dins, però especialment a fora, del terreny de joc. Un home exemplar.

54.236.58.220