MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 26º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Nodes

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

El cel i l'infern de la viralització

El cel i l'infern de la viralització

El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ha analitzat avui el fenòmens dels videos virals a la xarxa. Ho hem fet amb tres exemples diferents, sobre vitalitats positives, negatives i absolutament invioluntàries. El Fernando és demana, és el contingut viral una comunicació massiva sense límits?

La influència dels 'influencers'

La influència dels 'influencers'

Comerç, màrqueting online i la influència dels 'influencers'. Són els elements de l'equació que ens ha explicat avui el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, a partir article sobre el tema que ha publicat al web de la Confederació empresarial andorrana.

Preparats, llestos... acció!

Preparats, llestos... acció!

Amb el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, hem analitzat els aspectes més destacats en comunicació política preelectoral

Facebook Ads

Facebook Ads

El Fernando Blanco ens ha explicat com funciona la publicitat a Facebook, a partir de la gestió de l'eina Facebook Ads. El tema va ser objecte d'un curs, divendres passat, a la Cambra de Comerç.

Importarem també el Thanksgiving Day?

Importarem també el Thanksgiving Day?

Ens ha visitat el soci-consultor de SisèGrau, el Fernando Blanco, per parlar sobre Halloween i les seves influències actuals i de cara al futur en el sector del marketing i el comerç. La importació de costums des de l'altra banda de l'Atlàntic o des d'Àsia podria tenir continuitat

Rendibilitat i honorabilitat

Rendibilitat i honorabilitat

El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ens ha parlat del concepte 'clickbait'. Si aquest l'ajuntem a les 'fake news', ens trobem en un escenari molt complex i molt poc honorable.

KiVa, la fòrmula finlandesa per combatre el bullying

KiVa, la fòrmula finlandesa per combatre el bullying

La majoria d'iniciatives a les escoles per lluitar contra l'assetjament escolar se centren en el perdonavides o la víctima però hi ha un element clau amb el qual tot just es treballa: el públic. La psicòloga Christina Salmivalli ha liderat un equip que ha dissenyat un programa conegut com a KiVa, després de descobrir com el tafaner legitima l'assetjament. Ha estat el tema de reflexió que ha portat el Fernando Blanco al programa, a partir d'un article publcat a El País.
 

Vuelve, a casa vuelve...

Vuelve, a casa vuelve...

Quins 'interruptors' activen els professionals publicitaris per despertar en el públic les ganes de comprar el producte o servei que ofereixen? Avui n'hem parlat amb el Fernando Blanco, de SisèGrau

Crisi a les xarxes socials?

Crisi a les xarxes socials?

El Fernando Blanco, de SisèGrau, valora avui pels motius de la crisi que afirma viuen 0ctualment algunes de les XXSS. Molts personatges públics les abandonen, especialment twitter.

Com li pot treure suc la meva empresa a Instagram?

Com li pot treure suc la meva empresa a Instagram?

Els seguidors d'Instagram creixen, dia a dia, com l'escuma. Com es pot beneficiar la meva empresa d'aquesta xarxa social? A la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra ho saben. Ens ho han explica el Fernando Blanco, de SisèGrau, i la seva companya, la Meri Baró que serà la formadora d'un curs que es farà el 8 de febrer.

Eixos de la comunicació política

Eixos de la comunicació política

Davant l'imminent procés electoral que s'obrirà al país, el Fernando Blanco ens ha comentat els principals eixos que cal tenir en compte quan a la comunicació política.

Els recursos reputacionals

Els recursos reputacionals

El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ens ha comentat avui al programa com algunes empreses aprofiten dates com el Dia de la Dona i altres conceptes com a recurs reputacional.

L'intringulis del posicionament SEO

L'intringulis del posicionament SEO

El Fernando Blanco, de SisèGrau, ens ha parlat avui de  tres dels temes destacats a la Fira eShow, ,ara fa pocs dies a Barcelona: la publicitat programàtica, l'eCommerce i, molt especialment, el posiconament SEO.

La fi del Plus

La fi del Plus

El Fernando Blanco, de SisèGrau, ha destacat avui al seu espai el final de la xarxa social de Google, Google +, i ha reflexionat sobre el naixement, evolució i mort de les XXSS, en funció de l'us que en fan els usuaris.

Videojocs i pasta

Videojocs i pasta

Per quin motiu les empreses que són grans tòtems de la tecnologia no lideren el sector dels jocs si mou milers de milions? El Fernando Blanco, de SisèGrau, ha valorat el tema a la secció 'Nodes' d'avui.

Com vas, Alexa?

Com vas, Alexa?

Avui el Fernando Blanco ha comentat al programa la seva experiència personal amb Alexa, l'altaveu intel·ligent d'Amazon que té a casa i amb el qual interactua diàriament. Així, a partir d'un altaveu que ens permet molt més que escoltar música, veiem com avança la tecnologia i s'evidencia la implantació de la domòtica a les nostres vides.

Una realitat polièdrica

Una realitat polièdrica

S'han ajornat tres mesos les sancions anunciades per Donald Trump a Huawei. Que és cou ara mateix? Que pot passar després? I si el veto va endavant? On encabim aquesta situació respecte la guerra comercial EUA-Xina o hi ha al darrere realment un conflicte per espionatge? Ho comentem amb el Fernando Blanco, de SisèGrau

El 5G comença a desplegar-se dissabte a Espanya

El 5G comença a desplegar-se dissabte a Espanya

Dissabte que ve s'activarà a Espanya la primera xarxa comercial 5G. Es converteix així en el primer país on el grup britànic Vodafone llança aquest servei, i es col·loca entre els primers estats d'Europa que s'avancen en el llançament d'aquesta tecnologia, després de les experiències de Suïssa i San Marino. El Fernando Blanco, de SisèGrau, n'ha parlat a l'espai 'Nodes'

Reflexió sobre el social media i el màrqueting a les XXSS

Reflexió sobre el social media i el màrqueting a les XXSS

Ja fa algun temps que les empreses han assumit que no s'aconsegueixen tants bons resultats sense invertir en les xarxes socials. Després de Facebook, es comença a témer l'arribada de l'imminent "Zero Day" a Instagram. Però... per què no veure'n el costat positiu? N'ha parlat avui el Fernando Blanco, de SisèGRau, al darrer espai 'Nodes' de la temporada.