MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Jo robot

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna

Jo, robot amb Angie Medina: League of Legends/ Among Us

Jo, robot amb Angie Medina: League of Legends/ Among Us

Des de l'Aula Tecnològica Loopa, ens visita la Angie Medina. Amb ella destaquem com comença la 10ena temporada de "League of Legends", sembla ser que amb una competència europea força més important que no pas en edicions anteriors. D'altra part, descobrim "Among Us", un joc del 2018 que ha agafat tot la força al llarg de la pandèmia i que actualment està arrasant.

Jo,robot amb Jordi Fernandez: Robots de cinema

Jo,robot amb Jordi Fernandez: Robots de cinema

El Jordi Fernàndez i els companys de l'Aula Tecnològica Loopa aprofiten la darrera entrega dels premis "Oscar" per proposar-nos 11 pel.lícules que tenen algun robot, sigui protagonista principal o no entre els seus persontages. Films no gaire comercials com "Ex Machina" o "Un amigo para Frank", passant per cinema familiar amb "Wall-E" o el "Gigante de hierro" i fins a clàssics de la història com "Blade Runner", "Terminator 2" o "2001: Una odisea del espacio".

Jo,robot amb  Joan Rovira: Campus + Ingenuity

Jo,robot amb Joan Rovira: Campus + Ingenuity

Ens visita el Joan Rovira de l'Aula Tecnològica Loopa. Us donem tots els detalls del campus de Pentecosta que se celebrarà del 25 al 28 de maig per a canalla de 6 a 14 anys. El nostre col.laborador també ha fet un seguiment de l'Ingenuity, l'helicòpter de la NASA que ha assolit una fita històrica tot volant per sobre de la superfície d'un altre planeta.

Jo,robot amb Jordi Fernandez: VEX Robotics World Championship

Jo,robot amb Jordi Fernandez: VEX Robotics World Championship

Amb el Jordi Fernàndez i els companys de Loopa, marxem cap als EE.UU. Un cop superada la revisió del robot per part dels jutges el passat diumenge i després d'una inauguració virtual però espectacular, l'equip andorrà ja està a punt per participar en el campionat del món que se celebra a Texas tot i que per la pandèmia, serà tot en línia.

Jo,robot amb  Joan Rovira:Èxit total al Vex Worlds IQ Challenge

Jo,robot amb Joan Rovira:Èxit total al Vex Worlds IQ Challenge

L'equip de l'Aula tecnològica Loopa es va quedar a les portes de la gran final del VEX WORLDS IQ Challenge. Un resultat històric per a Max Peris i Alan Mitjan i evidentment, per a tots els companys de Loopa. El Joan Rovira ens explica tots els detalls d'aquest moment únic.