MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 19º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Sostenibilitat

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo

Setmana europea de la prevenció de residus

Setmana europea de la prevenció de residus

Dissabte arrenca la Setmana europea de la prevenció de residus. Ho hem comentat en el tram final del programa amb el Jordi Ribes, reponsale de comunicació d'Andorra Sostenible, i la Laura Coll, cap de l'Àrea de Medi Ambient I Sostenibilitat de Govern.

Un hivern sostenible

Un hivern sostenible

Com podem fer el nostre hivern més sostenible? Consells i bones pràctiques per conviure assenyadament amb el fred, amb la nova coordinadora d'Andorra Sostenible, la Jenny Dobarro, i el Jordi Ribes, responsable de comunicació.

Ciutadans, organitzacions i escoles

Ciutadans, organitzacions i escoles

Des d'Andorra Sostenible, la coordinadora de l'ens, Jennifer Dobarro ens ha parlat de les propostes que trobem al web per a ciutadans, empreses i escoles. Ens ha companyat també el responsable de comunicació, Jordi Ribes

La idea d'estar viu

La idea d'estar viu

Hem arribat avui al final del programa amb la companyia de Jocelyne Caballero, l'ambaixadora de França, i el Jérôme Vinolas, responsable d'afers culturals. Ens han presentat l'esdeveniment "La nuit des idées", que se celebrarà dijous vinent al Prat del Roure a partir de les 18,30h, sota el títol 'Être vivant', una jornada conscienciació amb experts i debat ciutadà sobre l'emergència climàtica.

Sostenibilitat: zero waste

Sostenibilitat: zero waste

A la secció sobre sostenibilitat parlarem sobre l'estil de vida "Zero waste", és a dir, sobre residus zero.

Sostenibilitat: el compostatge

Sostenibilitat: el compostatge

La responsable d'Andorra Sostenible, Jennifer Dobarro, i el responsable de comunicació de l'entitat, Jordi Ribes, ens parlen de com fer el nostre propi compostatge i els beneficis que li podem treure.

Sostenibilitat amb Jennifer Dobarro i Maria Salas: Dia mundial de la vida salvatge

Sostenibilitat amb Jennifer Dobarro i Maria Salas: Dia mundial de la vida salvatge

La Jennifer Dobarro d'Andorra sostenible ens parla de la celebració tots els dies 3 de març del dia mundial de la vida salvatge (o dia de la natura) arreu del planeta. Aprofitant la visita convidem també a la Maria Sala, la cap de la unitat de biodiversitat, paisatge i avaluació ambiental del govern. Amb totes dues traurem l'aigua clara de molts temes als quals sovint no donem la importància que tenen.

Sostenibilitat: Dia Mundial de l'aigua

Sostenibilitat: Dia Mundial de l'aigua

La Jennifer Dobarro d'Andorra Sostenible i la cap de Medi Ambient i Sostenibilitat del Govern d'Andorra, Laura Coll, ens acosten les dades recollides de l'estat de l'aigua del país. I és que dilluns es va celebrar el Dia Mundial de l'Aigua en què es va evidenciar la bona qualitat d'aquesta.

Sostenibilitat amb Jennifer Dobarro: Fashion Revolution Week

Sostenibilitat amb Jennifer Dobarro: Fashion Revolution Week

La responsable de l'Andorra Sostenible, Jennifer Dobarro, ens parla del que es mou dins la Fashion Revolution Week que se celebra la setmana que ve. La indústria de la moda, altament contaminant, es reinventa per buscar la seva vessant més sostenible i responsable amb el medi.

Un Nadal més sostenible

Un Nadal més sostenible

Amb la coordinadora d'Andorra Sostenible, la Jennifer Dobarro, i el tècnic educatiu del centre, l'Àlex Rodríguez, hem compartit consells per ajudar a fer de les festes de Nadal un temps més sostenible.

3.227.0.150