MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 26º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Tipus d'interès

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

Informacions que han marcat el curs

Informacions que han marcat el curs

Els nostres 'Tipus d'interès', l'Enric Gali, el cap del grup d'Advisory de MoraBanc, i la seva companya, la Cristina Llau, han comentat el més destacat que ha marcat l'anàlisi econòmic del curs. Hem comentat tres dels aspectes que han marcat l'anàlisi econòmica.

Els casos de Veneçuela i l'Argentina

Els casos de Veneçuela i l'Argentina

Els fenòmens de les devaluacions de monedes, amb els casos de Veneçuela i Argentina, avui amb l'Enric Gali i la Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc, al 'Tipus d'interès'

10 anys des del terratremol Lehman

10 anys des del terratremol Lehman

El passat 15 de setembre es van complir 10 anys de la fallida de Lehman Brothers. Una caiguda que diuen que va canviar molts aspectes de l'economia mundial. Ho hem comentat a l'espai 'Tipus d'interès', amb el cap del grup d'Advisory de MoraBanc, l'Enric Gali

L'anàlisi del panorama econòmic mundial

L'anàlisi del panorama econòmic mundial

Visita dels nostres 'Tipus d'interès', l'Enric Gali, el cap del grup d'Advisory de MoraBanc, i la seva companya, la Cristina Llau. Avui, per cert, hem parlat molt de pujades de tipus.

L'embolicat panorama de l'embolicada economia

L'embolicat panorama de l'embolicada economia

La Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc, ha analitzat l'entorn econòmic internacional a partir de diferents temes d'actualitat a l'espai 'Tipus d'interès'. Una situació prou embolicada en àm,bits diversos: hipoteques-Espanya, pressupostos-UE, eleccions-Brasil, petroli-Aràbia Saudita-escàndol Jashoggi.

Analitzant allò que està passant

Analitzant allò que està passant

El comentari del panorama econòmic internacional amb els nostres 'Tipus d'interès', la Cristina Llau i l'Enric Gali, del grup d'Advisory de MoraBanc. Hem començat  amb les implicacions econòmiques que poden tenir les 'Midterm elections' nordamericanes. Més tard, els escenaris sobre les hipoteques a Espanya arran de la decisió del Tribunal Supem.

Escenaris oberts

Escenaris oberts

L'Enric Gali, el cap del grup d'Advisory de MoraBanc, ha obert l'espai 'Tipus d'interès' d'avui amb una mirada a la reunió del G-20 que s'ha celebrat a Buenos Aires i a algunes de les trobades que s'han celebrat amb motiu de l'estada d'alguns mandataris a l'Argentina.

Annus horribilis inversor

Annus horribilis inversor

La Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc, ressumeix avui al 'Tipus d'interès" els fets més destacats d'aquest 2018, un any per esborrar pel que fa al món inversor, amb dades no vistes des de l'any 1900.

Millorarà la perspectiva d'inversió el 2019?

Millorarà la perspectiva d'inversió el 2019?

Amb la Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc, hem parlat a l'espai 'Tipus d'interès', entre d'altres temes, dels nous reptes del 2019, del 'shutdow'n nordamericà, de les expectatives del creixement a la Xina, el Brexit i del possible canvi de discurs de la FED. També hem abordat les possibilitats que aquest 2019 sigui un millor anys per a l'inversor.

El comentari econòmic

El comentari econòmic

Veneçuela, el petroli, Maduro, Trump, Draghi, pressupostos, Huawei, etc. Han estat alguns dels temes que la Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc, ha comentat avui a l'espai 'Tipus d'interès'.

Escenaris possibles i probables

Escenaris possibles i probables

Cita avui amb l'espai 'Tipus d'interès'. Amb la Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc, hem comentat informacions destacades de l'òrbita econòmica internacional.

El panorama dels mercats

El panorama dels mercats

Hem valorat avui el panorama econòmic internacional amb els nostres 'Tipus d'interès', el cap del grup d'Advisory de MoraBanc, l'Enric Gali, i la seva companya, la Cristina Llau. Brexit, eleccions a diferents països, EEUU. guerra comercial amb la Xina, arancels, la Fed, etc

Notícies i reacció dels mercats

Notícies i reacció dels mercats

Amb la Cristina Llau i l'Enric Gali, del grup d'Advisory de MoraBanc, hem fet mirada global als aspectes més destacats i noticiables de l'economia internacional, a l'espai 'Tipus d'interès'.

Tots pendents d'una reunió

Tots pendents d'una reunió

Hem comentat les darreres novetats de la guerra comercial EUA-Xina i les derivades actuals i futures per a l'economia mundial, amb la Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc. Demà, segona trobada de les delegacions, a Washington.

Derivades econòmiques d'una notícia amb múltiples cares

Derivades econòmiques d'una notícia amb múltiples cares

Les derivades econòmiques de la notícia de la jornada, "Google trenca amb Huawei després que l'empresa és a la "llista negra" de Trump", han estat l'eix central de la secció 'Tipus d'interès', amb la Cristina Llau, membre del grup d'Advisory de MoraBanc.

Darrer 'Tipus d'interès' de la temporada

Darrer 'Tipus d'interès' de la temporada

L'Enric Gali, el cap del grup d'Advisory de MoraBanc, ens ha comentat el més destacat del panorama econòmic internacional a la secció 'Tipus d'interès', la darrera de la temporada.