MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 29º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Via coaching

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

Les empreses també tenen creences

Les empreses també tenen creences

A la nova edició del 'Via coaching', l'Anna Bentanachs inicia una sèrie d'espai parlant de les creences, al si de les organitzacions empresarials.

Emprenedores liderant

Emprenedores liderant

L'Anna Bentanachs ha valorat al 'Via coaching' el curs 'Emprenedores liderant', que KAXI Coaching va impartir fa pocs dies a la Seu d'Urgell.

Recuperar la confiança

Recuperar la confiança

En un procés comunicatiu, com a feedback anomenem tota resposta o reacció rellevant que el receptor envia a l'emissor d'un missatge. D'aquest tema, concretament, de la possibilitat de recuperar la confiança en el marc de les organitzacions empresarials a partir d'aquest feedback, n'ha parlat avui l'Anna Bentanachs, al Via coaching.

Exigència o excel·lència?

Exigència o excel·lència?

L'Anna Bentanachs dedica els Via coaching d'aquesta temporada a parlar de distincions. avui ha plantejat parlar de l'exigència i l'excel·lència.

Compromís o obligació?

Compromís o obligació?

L'Anna Bentanachs ha dedicat avui el 'Via coaching' a la distinció entre compromís i obligació.

Culpar o responsabilitzar-se?

Culpar o responsabilitzar-se?

L'Anna Bentanachs ha dedicat el 'Via coaching' d'avui a la distinció que es produeix, davant una situació qualsevol, entre el fet de refusar la culpa o el de responsabilitzar-se del fet en qüestió, en tot o en part.

Generositat i agraïment

Generositat i agraïment

L'Anna Bentanachs ha dedicat avui el capítol del 'Via coaching' a la nova manera d'entendre l'èxit a les organitzacions empresarials. L'Anna ens explica que les paraules clau són generositat i agreïment.

Les estratègies de joc

Les estratègies de joc

Les estratègies de joc a les organitzacions empresarials i a la vida personal, amb l'Anna Bentanachs, ha estat el tema central al 'Via coaching' d'avui.

Funcionament i equilibri en els equips de treball

Funcionament i equilibri en els equips de treball

L'Anna Bentanachs centrarà les seves intervencions de la present temporada en la seva secció en l'anomenat 'Coaching sistèmic'. avui ens ha comentat com cal encarar el funcionament dels equips i com vetllar pel seu equilibri.

Els arbres i el bosc

Els arbres i el bosc

Sovint, els arbres no ens deixen veure el bosc. L'Anna Bentanachs ens ha parlat avui de la necessitat d'ampliar la mirada com a estratègia per a la solució de problemes

No amaguem les emocions

No amaguem les emocions

Avui hem compartit un nou capítol del 'Via coaching' amb l'Anna Bentanachs. Ens ha fet una primera aproximació a la gestió de les emocions.

No amaguem les emocions (2)

No amaguem les emocions (2)

L'Anna Bentanachs ha continuat avui explorant el terreny de la gestió de les emocions i la necessitat de no amagar-les per causes diverses.

Consciència i emocions

Consciència i emocions

Amb l'Anna Bentanachs, un nou capítol del 'Via coaching', en referència a la gestió i regulació de les emocions.

Empatia i vulnerabilitat

Empatia i vulnerabilitat

En un nou capítol del 'Via coaching'', l'Anna Bentanachs ha continuat posant el focus en el concepte empatia, però aquest cop, i no ho ha fet en absolut de forma negativa, el destaca com a símptoma de vulnerabilitat.