MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

18º / 35º

El Temps Darrera previsió

Becaris

Becaris : Tendències

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

Àpats socials amb Mercè Miguel

Àpats socials amb Mercè Miguel

La nostra experta en protocol, Mercé Miguel, ens porta de Brunch! Amics, el proper 23 de març s’organitza a Grandvalira un bruch solidari a favor d'UNICEF Andorra i amb l’excusa, estudiarem les diferències d’aquesta elegant tradició (que per cert, no ens perdrem) amb d’altres com un vernissage, un cocktail, i diferents àpats socials. Ens acompanyes?

Màrqueting i comunicació digital amb Diana Pérez

Màrqueting i comunicació digital amb Diana Pérez

Una de les nostres expertes en xarxes i comunicació digital, Diana Pérez, s'apropa fins als estudis de Ràdio Nacional per tal d'ajudar-nos i oferir-nos eines per a una millor optimització de les nostres xarxes socials i, si és el cas també, en màrqueting i comunicació amb possibles clients.

Flavio Muñoz i la moda

Flavio Muñoz i la moda

El nostre dissenyador i artista de capçalera, Flavio Muñoz, ens parla dels darrers «looks» i les darreres tendències en el món de la moda. Avui ens centrem en el repàs a les publicacions que ens parlen de moda. Deixa't aconsellar per Flavio!!

Comunicació i màrqueting digital amb Nidia Roldan

Comunicació i màrqueting digital amb Nidia Roldan

Nidia Roldan, experta en comunicació i màrqueting digital, torna un cop més al "Becaris" per tal d'ajudar-nos a optimitzar la nostra navegació en qualsevol de les xarxes socials, ja sigui de manera particular com de manera més comercial.

Marta Barnils i la roba

Marta Barnils i la roba

Marta Barnils, coach executiva i assessora d'imatge professional, ens parla de moda. Ens proposa aconseguir la nostra millor versió i que ens sentim a gust!! Per aquesta raó avui ens parla de les talles de roba i de les conseqüències d'escollir bé o malament.

El perfil de l'usuari a internet

El perfil de l'usuari a internet

Diana Pérez, la nostra Community Manager i experta en comunicació i màrqueting digital ens parla del perfil de l'usuari a internet a Andorra.

Comunicació i màrqueting digital amb Diana Pérez

Comunicació i màrqueting digital amb Diana Pérez

Diana Pérez, community manager al igual que Nidia Roldan, continua interpretant mètriques i estadístiques, tema encetat per la Nidia i que requereix d'una segona part. Per aquest motiu parlem del ROI (Return Over investment) que representa una eina per analitzar el rendiment que l'empresa té des del punt de vista financer. Gràcies a una correcta interpretació de les mètriques en xarxes socials, et resultarà fàcil explicar el ROI a caps i clients.

Armari ideal, ordenat i efectiu

Armari ideal, ordenat i efectiu

Marta Barnils, coach executiva i assessora d'imatge professional, ens dona directrius, ajuda i eines per aconseguir el nostre armari ideal, ordenat i efectiu!!

Gala MET i diferents desfilades

Gala MET i diferents desfilades

Flavio Muñoz, el nostre dissenyador i crític de moda de capçalera, ens parla de la Gala Met, de les desfilades de Louis Vuitton, de Prada i molt més!!

Els encants d'Unicef

Els encants d'Unicef

Mercè Miguel aprofitant "Els encants d'Unicef", que es duran a terme demà 23 i divendres 24 al Tulip In Andorra - Delfos Hotel d'11:00h. a 20:00h., ens parla de l'organització d'esdeveniments solidaris. El protocol en aquests actes es refereix principalment a un codi d'organització, de manera que tothom que hi assisteix, li resulti fàcil, còmode i respectuós. Per cert, "Els encants d'Unicef" destinen els diners recaptats a programes de millora de l'accés als serveis bàsics al Congo.

Cannes, sabates i Flavio

Cannes, sabates i Flavio

Flavio Muñoz, dissenyador i artista de capçalera del "Becaris", ens fa una dissecció del que ha estat la catifa vermella del Festival de Cannes i aprofitem per posar-nos a la moda de calçat!!

La clau per créixer personalment i professionalment

La clau per créixer personalment i professionalment

Marta Barnils, la nostra coach executiva i assessora d'imatge professional, gràcies a les seves aparicions al programa aprenem un munt de coses. En aquesta ocasió parlem de l'actitud per evolucionar i la manera de créixer personalment i laboralment!! Què hem de fer per aconseguir la nostra millor versió? Marta Barnils ens ho explica al "Becaris"!!

Comunicació i màrqueting digital amb Nidia Roldan

Comunicació i màrqueting digital amb Nidia Roldan

Nidia Roldan, experta en comunicació i màrqueting digital, torna als estudis de Ràdio Nacional al "Becaris", per tal d'oferir-nos eines per a optimitzar la nostra navegació en qualsevol de les xarxes socials, ja sigui de manera particular com de manera més mercantil. No deixeu passar l'oportunitat d'escoltar els seus consells.

Desmitificant el community manager

Desmitificant el community manager

L’ofici de la comunicació i del community manager és relativament nou i encara està ple de tòpics i mal entesos, sobre tot al voltant de com és el seu perfil professional. La nostra experta en el tema Diana Pérez, ha decidit tancar temporada desmuntant tots aquests tòpics, el resultat? "Desmitificant el community manager".

Renda bàsica universal

Renda bàsica universal

Marc Alier, Ludo, ens parla d'una xerrada al voltant de la renda bàsica universal impartida per Daniel Raventó, doctor en Ciències Econòmiques, professor titular de Sociologia a la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona i membre del grup d'investigació GREECS (Grup de Recerca en Ètica econòmica social i Epistemologia de Ciències Socials).

En Flavio i l'estiu

En Flavio i l'estiu

En Flavio, en la seva darrera intervenció aquesta temporada al programa, té la difícil missió de dir-nos, aconsellar-nos, de com ens podem vestir quan fa tanta calor!! També aprofitem per fer un cop d'ull al maquillatge, la perruqueria i les ungles!! No us perdeu les explicacions d'en Flavio... segur que us aniran bé i les fareu servir!!

 

Mercè Miguel de rebaixes

Mercè Miguel de rebaixes

Mercè Miguel (Mimi) ens ajuda a comprar en aquesta època de rebaixes. Tots plegats busquem aquell producte de temporada i de moda a un preu més assequible del que tenia fa uns dies, en què ens hem de fixar?, què és el que més ens interessa? (fons d'armari, moda que sabem passatgera però comprada a bon preu...), quins articles són els que han de cridar la nostra atenció?, aquests i d'altres dubtes amb Mercè Miguel.