MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 20º

El Temps Darrera previsió

Cara o Creu

Cara o Creu: Actualitat França

Cada tarda fem una ullada a tot allò que ens aporta i que ens fa passar una bona estona, ens plantegem l’actualitat des de la informació, per ser més crítics, però també més solidaris i responsables. Estem pendents del que és tendència en música, en moda i en gastronomia; recuperem els clàssics de la literatura i descobrim les novetats cinematogràfiques. Naveguem a la recerca de noves propostes a través de l’univers online, des del nostre lloc web.

A Cara o Creu comptem amb la col·laboració de diferents veus del teixit social del nostre entorn que ens aporten el punt de vista del que ells viuen i sobretot comptem amb la pluralitat de tots els que ens seguiu.

Som el David Carmona, la Viviana Besolí, la Meri Picart i la Lourdes Prat, de dilluns a divendres entre les tres i les sis, passem la tarda amb tu. Escolta'ns, mira'ns, consulta'ns... Cara o Creu 

https://www.facebook.com/Caraocreu           https://twitter.com/Cara_o_creu

París el dia després

París el dia després

Connectem també amb París, amb la periodista Desi Forcadell, ella ens porta la trista actualitat des de la capital francesa

Una reflexió en clau local

Una reflexió en clau local

Amb el Víctor Reolid fem balanç de tot el que ha passat a París la darrera setmana, una reflexió en clau local.

Parlem amb el Calude Benet i el Víctor Reolid de la història de la Carla Kimhi

Parlem amb el Calude Benet i el Víctor Reolid de la història de la Carla Kimhi

Avui us expliquem, una història de la Segona Guerra Mundial amb Andorra com a escenari i, afortunadament, un final feliç. La protagonista és la Carla Kimhi, que escapant d'Àustria amb la família, va ser una de les fugitives jueves que va travessar Andorra amb l'esperança de deixar enrere el règim nazi, en parlem amb el Víctor Reolid i el Claude Benet. 

Actualitat França

Actualitat França

El zapping del Víctor Reolid dóna el tomb avui per parlar del nostre programa.

Victor Reolid i Actualitat França

Victor Reolid i Actualitat França

Victor Reolid, com cada dimecres, ens presenta un resum de les notícies més destacades de França; avui ens parla dels canvis de format del diari L'Equipe, de la pèrdua d'audiència de TF1, de les catàstrofes esportives del cap de setmana, i del possible trasllat de RTVA a l'antic edifici de la ràdio a Encamp.