MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

16º / 29º

El Temps Darrera previsió

Cara o Creu

Cara o Creu: Cap de setmana

Cada tarda fem una ullada a tot allò que ens aporta i que ens fa passar una bona estona, ens plantegem l’actualitat des de la informació, per ser més crítics, però també més solidaris i responsables. Estem pendents del que és tendència en música, en moda i en gastronomia; recuperem els clàssics de la literatura i descobrim les novetats cinematogràfiques. Naveguem a la recerca de noves propostes a través de l’univers online, des del nostre lloc web.

A Cara o Creu comptem amb la col·laboració de diferents veus del teixit social del nostre entorn que ens aporten el punt de vista del que ells viuen i sobretot comptem amb la pluralitat de tots els que ens seguiu.

Som el David Carmona, la Viviana Besolí, la Meri Picart i la Lourdes Prat, de dilluns a divendres entre les tres i les sis, passem la tarda amb tu. Escolta'ns, mira'ns, consulta'ns... Cara o Creu 

https://www.facebook.com/Caraocreu           https://twitter.com/Cara_o_creu

Nadia B i Trio Passejant, un passeig pel Jazz

Nadia B i Trio Passejant, un passeig pel Jazz

Nadia Basurto acompanyada del Trio Passejant, format per Roger Mas, Bori Albero i Ramon Prats, presenten una proposta que retorna a les arrels. Junts revisen amb energia, originalitat i imaginació un repertori conformat tant per estàndards de jazz com per peces d’autoria pròpia, la proposta del Jazz Hivern passa abans per l'estudi 1 de RNA. 

Cap de setmana: Concert de Pedro Mota

Cap de setmana: Concert de Pedro Mota

El cantautor portuguès Pedro Mota ens canta en directe a l'estudi alguna de les cançons que demà podrem escoltar al Complex Esportiu i sociocultural d 'Encamp amb motiu de la celebració del dia de Portugal