MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

12º / 27º

El Temps Darrera previsió

Cara o Creu

Cara o Creu: Entrevista

Cada tarda fem una ullada a tot allò que ens aporta i que ens fa passar una bona estona, ens plantegem l’actualitat des de la informació, per ser més crítics, però també més solidaris i responsables. Estem pendents del que és tendència en música, en moda i en gastronomia; recuperem els clàssics de la literatura i descobrim les novetats cinematogràfiques. Naveguem a la recerca de noves propostes a través de l’univers online, des del nostre lloc web.

A Cara o Creu comptem amb la col·laboració de diferents veus del teixit social del nostre entorn que ens aporten el punt de vista del que ells viuen i sobretot comptem amb la pluralitat de tots els que ens seguiu.

Som el David Carmona, la Viviana Besolí, la Meri Picart i la Lourdes Prat, de dilluns a divendres entre les tres i les sis, passem la tarda amb tu. Escolta'ns, mira'ns, consulta'ns... Cara o Creu 

https://www.facebook.com/Caraocreu           https://twitter.com/Cara_o_creu

Entrevista amb Antoni Arzurmendi i Neus Banús

Entrevista amb Antoni Arzurmendi i Neus Banús

Magnífica proposta del Rotary Club Andorra per recaptar fons i poder adquirir cadires especials per pujar a la muntanya a persones amb dificultat de moviment. 
Parlem d'aquest tema, i de la invitació oberta per participar el pròxim dimarts, 16 de juny a les 13h. del dinar i rifa gastronòmica amb Antoni Arzurmendi del Rotary Club i amb Neus Banús, vicepresident de l'associació "Hi arribarem"

Entrevista Gerard Martínez

Entrevista Gerard Martínez

Demà a les 20:30h i amb entrada lliure, s'estrena als cinemes Illa Carlemany el documental de l'Andorra Ultra Trail. Gerard Martinez ens explica tots els detalls d'aquesta interessant filmació.

Diada del ioga

Diada del ioga

Ana Gomicia ens desglossa les activitats de les que podrem gaudir a la celebració del Dia Internacional del Ioga, el proper diumenge 21 de Juny

Entrevista a Natalia Molina: Massatge infantil

Entrevista a Natalia Molina: Massatge infantil

Natàlia Molina ens explica la importància de mantenir el contacte pell a pell amb els nostres éssers estimats i la necessitat que tenim tots de sentir-nos axcariciados. Aquesta és la base de la seva conferència i taller sobre massatges infantils

Comunicació Diana Pérez

Comunicació Diana Pérez

Diana Pérez ens prepara recursos per estar atents a les xarxes socials durant les vacances, però amb mesura.

El mapa del tresor amb Ramón Alsina

El mapa del tresor amb Ramón Alsina

El terapeuta sistèmic Ramon Alsina ens presenta una eina per a l'autoconeixement que ens permetrà aconseguir les nostres il·lusions. Consells i formulacions positives per assolir objectius, benestar, i materialitzar allò que hem creat en somnis: "El mapa del tresor"

Entrevista flama Canigó

Entrevista flama Canigó

Sant Julià és enguany la parròquia amfitriona en rebre en primer lloc la flama del Canigó. 

Ens ho expliquen Teresa Cabanes i Laura Rogé.

Entrevista Carles Matute

Entrevista Carles Matute

El cantautor Carles Matute ens convida al seu concert aquest proper dissabte al centre històric de la capital, i ens confirma la gravació del seu disc "Essència", que en pocs dies sortirà a la llum,

Entrevista Jaume Hidalgo "Boscos del Pirineu"

Entrevista Jaume Hidalgo "Boscos del Pirineu"

Jaume Hidalgo presenta el contingut de la conferència que farà demà a les 10 del matí a l'Arxiu de la Seu d'Urgell, dins el marc del Festibal Picurt. Ens parla de la importància d'conservar els boscos antics del Pirineu i utilitzar-los com a teràpia sanadora.