MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

12º / 27º

El Temps Darrera previsió

Cara o Creu

Cara o Creu: Gastronomia

Cada tarda fem una ullada a tot allò que ens aporta i que ens fa passar una bona estona, ens plantegem l’actualitat des de la informació, per ser més crítics, però també més solidaris i responsables. Estem pendents del que és tendència en música, en moda i en gastronomia; recuperem els clàssics de la literatura i descobrim les novetats cinematogràfiques. Naveguem a la recerca de noves propostes a través de l’univers online, des del nostre lloc web.

A Cara o Creu comptem amb la col·laboració de diferents veus del teixit social del nostre entorn que ens aporten el punt de vista del que ells viuen i sobretot comptem amb la pluralitat de tots els que ens seguiu.

Som el David Carmona, la Viviana Besolí, la Meri Picart i la Lourdes Prat, de dilluns a divendres entre les tres i les sis, passem la tarda amb tu. Escolta'ns, mira'ns, consulta'ns... Cara o Creu 

https://www.facebook.com/Caraocreu           https://twitter.com/Cara_o_creu

La cuina de carmanyola

La cuina de carmanyola

el Ruben Sànchez ens porta suggerencies, consells i idees pràctiques per tots aquells que ens emportem el "tupper" 

Cuinar per a celíacs

Cuinar per a celíacs

consells bàsics de manipulació i conservació dels aliments en les cuines de casa nostra amb el Ruben Sanchez

Cuina amb Guille Cervera

Cuina amb Guille Cervera

I parlant de sopars….si mai necessiteu una bona recepta avui heu d'escoltar la secció del nostre cuiner Guille Cervera que continua endinsat als cursos de cuina de Sant Julià de Lória.