La cuina de quaresma no acaba amb el bacallà
el Josep Maria Troguet actualitza les tradicions a la taula
Cada tarda fem una ullada a tot allò que ens aporta i que ens fa passar una bona estona, ens plantegem l’actualitat des de la informació, per ser més crítics, però també més solidaris i responsables. Estem pendents del que és tendència en música, en moda i en gastronomia; recuperem els clàssics de la literatura i descobrim les novetats cinematogràfiques. Naveguem a la recerca de noves propostes a través de l’univers online, des del nostre lloc web.
A Cara o Creu comptem amb la col·laboració de diferents veus del teixit social del nostre entorn que ens aporten el punt de vista del que ells viuen i sobretot comptem amb la pluralitat de tots els que ens seguiu.
Som el David Carmona, la Viviana Besolí, la Meri Picart i la Lourdes Prat, de dilluns a divendres entre les tres i les sis, passem la tarda amb tu. Escolta'ns, mira'ns, consulta'ns... Cara o Creu
https://www.facebook.com/Caraocreu https://twitter.com/Cara_o_creu
el Josep Maria Troguet actualitza les tradicions a la taula
el Ruben Sànchez ens porta suggerencies, consells i idees pràctiques per tots aquells que ens emportem el "tupper"
El Ruben Sànchez ens prepara receptes de verdures per als més petits, i parlem amb ell de nutrició i pedagogia de l'alimentació
el Ruben Sànchez en parla de les qualitats nutricionals i gastronòmiques d'aquest llegum
en parlem amb el nostre xef de capçalera el Ruben Sànchez, farem la recepta que ens proposa
El Ruben Sànchez ens parla de la gastronomia mediàtica
Queda inaugurada la temporada de sopars, soparets i fartanandes, siguem prudents diu el Ruben Sànchez
ens ho explica el nostre espert en gastronomia Ruben Sànchez.
Ceres alimentàries, mites i realitats, avui a l'espai de gastronomia del Rubén Sànchez
Els aliments que ens faran passar la grip, com a mínim sentir-nos millor, avui el Ruben Sànchez en dóna uns consells.
per la seva qualitat i les seves qualitats beneficioses per a la salut, avui en parlem amvb el Ruben Sànchez el nostre expert gastrtonòmic.
consells bàsics de manipulació i conservació dels aliments en les cuines de casa nostra amb el Ruben Sanchez
I parlant de sopars….si mai necessiteu una bona recepta avui heu d'escoltar la secció del nostre cuiner Guille Cervera que continua endinsat als cursos de cuina de Sant Julià de Lória.