MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 11º

El Temps Darrera previsió

Cara o Creu

Cara o Creu: La vida és una passarel·la

Cada tarda fem una ullada a tot allò que ens aporta i que ens fa passar una bona estona, ens plantegem l’actualitat des de la informació, per ser més crítics, però també més solidaris i responsables. Estem pendents del que és tendència en música, en moda i en gastronomia; recuperem els clàssics de la literatura i descobrim les novetats cinematogràfiques. Naveguem a la recerca de noves propostes a través de l’univers online, des del nostre lloc web.

A Cara o Creu comptem amb la col·laboració de diferents veus del teixit social del nostre entorn que ens aporten el punt de vista del que ells viuen i sobretot comptem amb la pluralitat de tots els que ens seguiu.

Som el David Carmona, la Viviana Besolí, la Meri Picart i la Lourdes Prat, de dilluns a divendres entre les tres i les sis, passem la tarda amb tu. Escolta'ns, mira'ns, consulta'ns... Cara o Creu 

https://www.facebook.com/Caraocreu           https://twitter.com/Cara_o_creu

La vida es una passarel·la

La vida es una passarel·la

Tot el que va deixar la catifa vermella de la gala de la moda del Met de Nova York ho comentem amb el Flavio. 

Els "Retalls"  amb Anna Mangot

Els "Retalls" amb Anna Mangot

Avui a l'espai "RETALLS", de l'Anna Mangot parlem de fibres. Quan parlem de fibres, dins el món dels teixits, sovint no tenim ni idea de què estan fets o quin és el material bàsic amb el que hem arribat a obtener un tipus de roba. Què significa que porta un 20% de lli? Tota la llana és igual? Doncs d’això és del que parlem avui.

La vida és una passarel·la, amb Ariadna Giné

La vida és una passarel·la, amb Ariadna Giné

Molt bones propostes d'oci que arriben des de Barcelona amb Ariadna Giné; concerts a l'aire lliure en edificis emblemàtics plens de màgia i glamour, o un munt de desfilades per a tots els gustos, a més de l'Art Pop a la setmana de la moda.

34.237.51.159