MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

12º / 27º

El Temps Darrera previsió

Cara o Creu

Cara o Creu: Pals a les rodes

Cada tarda fem una ullada a tot allò que ens aporta i que ens fa passar una bona estona, ens plantegem l’actualitat des de la informació, per ser més crítics, però també més solidaris i responsables. Estem pendents del que és tendència en música, en moda i en gastronomia; recuperem els clàssics de la literatura i descobrim les novetats cinematogràfiques. Naveguem a la recerca de noves propostes a través de l’univers online, des del nostre lloc web.

A Cara o Creu comptem amb la col·laboració de diferents veus del teixit social del nostre entorn que ens aporten el punt de vista del que ells viuen i sobretot comptem amb la pluralitat de tots els que ens seguiu.

Som el David Carmona, la Viviana Besolí, la Meri Picart i la Lourdes Prat, de dilluns a divendres entre les tres i les sis, passem la tarda amb tu. Escolta'ns, mira'ns, consulta'ns... Cara o Creu 

https://www.facebook.com/Caraocreu           https://twitter.com/Cara_o_creu

"No em trobo bé"

"No em trobo bé"

que hi ha darrera d'aquesta frase quan es cronifica, en palem amb la psicologa Laura Fité

Relacions que no ens fan feliços en parlem amb la Núria Prenafeta

Relacions que no ens fan feliços en parlem amb la Núria Prenafeta

 Les relacions tòxiques són aquelles que ens fan sentir malament, canviar de formes que no ens agraden, ens alteren de maneres que no podem controlar o destrueixen qui som. Són relacions que ens fan infeliços i ténen un component adictiu avui en parlem amb la Núria Prenafeta

La gestió del dolor

La gestió del dolor

Els tipus de dolors, la convivència amb el mal, els graus, la modificació sensorial el tema de la setmana amb la Núria Prenafeta.

Mindfulness amb Núria Prenafeta

Mindfulness amb Núria Prenafeta

Tècniques senzilles que ens ajuden a sortir de situacions emocionals estressants. Núria Prenafeta ens explica que l'anomenat Mindfulness no és tan sols un sistema per meditar, sinó que és un estil de vida.